Οι γυναίκες που δεν ακολουθούν ποτέ τις τάσεις "ορκίζονται" σε αυτά τα 6 ρούχα για την άνοιξη

Σίγουρα τα έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Ορισμένες λατρεύουν να ενημερώνονται για το τι φοράνε οι διασημότητες, ενώ άλλες προτιμούν να αντλούν έμπνευση από το Instagram. Κάποιες επίσης αγαπούν να μαθαίνουν τις τρέχουσες τάσεις και άλλες "ορκίζονται" στα διαχρονικά κομμάτια που έχουν στην ντουλάπα τους.

Εάν, λοιπόν, ταυτίζεσαι περισσότερο με τις τελευταίες, τότε το θέμα αυτό είναι για σένα. Για τις γυναίκες που δεν ακολουθούν ποτέ τις τάσεις, αγνοούν τα trends και τις πασαρέλες κάθε σεζόν, υπάρχουν 6 ρούχα στα οποία ποντάρουν για τη φετινή άνοιξη, που κάνουν δήλωση μόδας!

Συμπέρασμα: Ακόμα κι ανήκεις στις άλλες δύο κατηγορίες, σίγουρα δεν αλλάζεις διαρκώς τα ρούχα σου ούτε αγοράζεις καινούργια παπούτσια και αξεσουάρ με το που μπαίνει η νέα σεζόν. Οπότε δες κι εσύ αυτά που μπορείς να φορέσεις και φέτος, κάνοντας συνδυασμούς που θα απογειώσουν το look σου και αυτήν τη φορά.

6 ανοιξιάτικα ρούχα για τις γυναίκες που δεν ακολουθούν τις τάσεις

Μπεζ καμπαρντίνα

Κομψή και πρακτική, στυλάτη και μοδάτη ταυτόχρονα, μια μπεζ καμπαρντίνα, που θα βρεις στο Stardivarius μόνο με 39,99 ευρώ, φοριέται με τα πάντα: Από το λευκό T-shirt σου και το τζιν σου, μέχρι μια pencil φούστα και το λεπτό σου cardigan. Ένα ρούχο που πάντα είναι στη μόδα!

The key-piece

καμπαρντίνα μπεζ

Με καρό επένδυση, €49,90, Neryssa

Λευκό πουκάμισο

Το πιο all-time classic και elegant κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Την άνοιξη θα το βάλεις με μια στενή μίντι φούστα ή με το "αντρικού τύπου" παντελόνι σου, θα ρίξεις ένα πουλόβερ στους ώμους και θα το επικαιροποιήσεις όπως του αξίζει!

The key-piece

λευκό πουκάμισο

Σε κλασική γραμμή, €139, Ralph Lauren

Γκρι παντελόνι

Σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου, είτε μόνο του είτε ως σετ με το σακάκι του. Ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα, αφού μπορείς να το φορέσεις με trendy tops και παπούτσια, για να κάνεις το συνδυασμό, όσο κι αν είσαι κατά των... τάσεων!

The key-piece

γκρι παντελόνι

Σε φαρδιά γραμμή, €29,99, Celestino

Λευκό φανελάκι

Το λευκό απλό minimal φανελάκι είναι ένα κομψό και διαχρονικό ρούχο, τέλειο για όσες αποφεύγουν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κύκλο των τάσεων.

The key-piece

λευκό μπλουζάκι

Με στάμπα, €14,95, Fitshop

Slip φόρεμα

Πολυαγαπημένο ανάμεσα σε όσες γυναίκες λατρεύουν τα κομψά και minimal κομμάτια, που φοράνε και ξαναφοράνε αγνοώντας τις τάσεις. Γιατί αυτό το lingerie φόρεμα παραμένει σταθερή αξία στη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

The key-piece

λευκό φόρεμα

Μάξι, €57,90, TD

Δερμάτινο τζάκετ

Στην απλή του μορφή, χωρίς διακοσμητικά και επιπλέον όγκους, είναι κρεμασμένο εδώ και χρόνια σε μια κρεμάστρα σου. Το επιλέγεις κάθε άνοιξη μαζί με τα τζιν αλλά και τα leggings σου - το ίδιο κάνε και φέτος, αφού είναι ένα από τα 6 κομμάτια για σένα που αγνοείς επιδειχτικά τα trends.

The key-piece

μαυρο δερμάτινο

Σε στενή γραμμή, €185, Oakwood