Τραγωδία στην Ζάκυνθο! Νεκρός ο...

Σοκ!

Τραγωδία στην Ζάκυνθο! Νεκρός ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ζάκυνθο με έναν νεκρό.

Τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 28χρονο Πολωνό τουρίστα πριν λίγη στην εθνική οδό Ζακύνθου- Βολιμών, στο ύψος του χωριού 'Αγιος Κήρυκας.

Το τετράτροχο όχημα που οδηγούσε ο άτυχος τουρίστας συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θάνατο του Πολωνού τουρίστα, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του 28χρονου όπου επέβαινε στο όχημα.

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε νεκρός άνδρας που αγνοείτο!

Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο από από τις 18 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σχεδόν 40 ημέρες το προσωπικό του λιμενικού σώματος, τόσο στον Λιμένα και στην Κεραμωτή, όσο και στην ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή του Ν. Καβάλας, δεν σταμάτησε τις έρευνες μέχρι την Μ. Παρασκευή, που η θάλασσα έβγαλε στην στεριά το πτώμα.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, είδε το πτώμα να επιπλέει, στον θαλάσσιο χώρο της παραλίας Αγιάσματος, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, σε πρώτη φάση, δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο, όπως αναφέρει το thraki.com.gr.

undefined

Ακολούθησαν συντονισμένες ενέργειες από λιμενικούς και αστυνομικούς για να μεταφερθεί η σορός στη στεριά όπου οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν απέναντι σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Η ανθρώπινη σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στον 57χρονο ψαρά, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 18 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία απέπλευσε με την ψαρόβαρκά του από τον Λιμένα και έκτοτε εξαφανίσθηκαν τα ίχνη του!

Η σύζυγος του άτυχου ψαρά αναγνώρισε τον άνδρα της, από τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Προανάκριση ενεργείται από την Λιμενική Αρχή Κεραμωτής, ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του.