Ασύλληπτη τραγωδία με δίδυμα! Τα ξέχασε ο πατέρας τους μέσα στο αυτοκίνητο και...

Τραγικός θάνατος!

Ασύλληπτη τραγωδία με δίδυμα! Τα ξέχασε ο πατέρας τους μέσα στο αυτοκίνητο και...

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε με δίδυμα. Ο πατέρας τους τα ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά στην περιοχή Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Ο πατέρας άφησε εν αγνοία του τον γιο και την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Παρασκευής. Ο άνδρας κλείδωσε το όχημα και πήγε στη δουλειά του.

Είναι κοινωνικός λειτουργός, σε νοσοκομείο βετεράνων στη Νέα Υόρκη. Οταν επέστρεψε στις 4:30 το απόγευμα, βρήκε τα δύο βρέφη νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά του ήταν μέσα στο όχημα, αφότου ξεκίνησε να φύγει! Η θερμοκρασία στην περιοχή έφτανε περίπου τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Ασύλληπτη τραγωδία για δίδυμα! Τα ξέχασε ο πατέρας τους μέσα στο αυτοκίνητο

Ασύλληπτη τραγωδία: Τέσσερις νεκροί μετά από συντριβή ελικοπτέρου!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν μετά από συντριβή ελικοπτέρου, τέσσερις νεκροί έπεσαν οι επιβάτες. Επέβαιναν οι δύο πιλότοι, ένας αστυνομικός και ένας αξιωματούχος.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, σημειώνοντας πως έχασαν τη ζωή τους ο αστυνομικός Jose Martin Godoy Castro, ο αξιωματούχος του ασφαλιστικού συστήματος German Ortega και οι δύο πιλότοι.

Σοκ! Ελικόπτερο συνετρίβη πάνω σε κτίριο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αίτια της συντριβής σχετίζονται με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Ωστόσο, άπαντες περιμένουν το επίσημο πόρισμα της έρευνας, προκειμένου να κινηθούν αναλόγως.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το ελικόπτερο έπεσε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών», τόνισε ο κυβερνήτης Silvano Aureoles Conejo

Τέσσερις νεκροί μετά από συντριβή ελικοπτέρου!

Πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Σοκάρει η είδηση για μια νέα έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Έλμπα της Τοσκάνης από έκρηξη διώροφης πολυκατοικίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τελευταίος εξ αυτών, ένας άντρας 76 ετών, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πίζας με εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Έκτακτο: Έκρηξη σε μπαρ στο Καβούρι!

Τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της έκρηξης, έχασαν ένας 68χρονος άντρας και η 76χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαρροή αερίου ήταν η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη στην πολυκατοικία και οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

 Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Μακελείο στην Κίνα: 10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου!

10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου! Έγινε μακελειό στην Κίνα!

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκαν 10 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Κίνα, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Η λίστα των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς πέντε άνθρωποι αγνοούνται και άλλοι 19 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρά έως και κρίσιμα για τη ζωή τους τραύματα.

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων, ενώ οι πόρτες του εκτοξεύθηκαν στο διπλανό εργοστάσιο.

Σε κοντινή απόσταση λειτουργεί μονάδα επεξεργασίας πετρελαίου, η οποίος διέκοψε τις εργασίες της για προληπτικούς λόγους.