Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σάκης Δρίβας!

Σπαραγμός και οδύνη!

Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σάκης Δρίβας!

Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σάκης Δρίβας!

Ο Δρόσος (Σάκης) Δρίβας ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος στα νεανικά του χρόνια ξεχώρισε για τις μουσικές του ικανότητες και το ανήσυχο πνεύμα του.

Ήταν μέλος του heavy metal συγκροτήματος SARISSA την περίοδο 90-94, το οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει για το μοναδικό πάντρεμα της Αρχαίας Ελληνικής ιστορίας με τον ήχο του Ροκ.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του είδους, πολλοί από σας μπορεί να μην τον γνωρίσατε ως μουσικό, σίγουρα όμως κάπου θα τον είδατε τα τελευταία χρόνια ως καμεραμάν του «ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας». Εκεί ο Σάκης στην πρώτη γραμμή μετέδιδε την εικόνα για τα ρεπορτάζ και τα δελτία ειδήσεων.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός Έλληνας οινοποιός!

Τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στην Γερμανία μαζί με την οικογένειά του, από όπου το Σάββατο 17 Αυγούστου μας ήρθε το θλιβερό νέο ότι «έφυγε» μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Το συγκρότημά του, ανακοίνωσε μέσω του διαδικτύου την απώλεια του Σάκη με την παρακάτω ανάρτηση και τις δύο φωτογραφίες όπου διακρίνεται πρώτος από δεξιά:

Με ένα μοναδικό κολάζ τον αποχαιρέτισε και ο φίλος του Πάνος Πιλάτος:

Πένθος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Σάκης Δρίβας!

«Έφυγε» έπειτα από μάχη ο Σάκης Δρίβας, μορφή του παλαιού underground εγχώριου heavy. Σχεδόν συνομήλικός μου ο Σάκης. Τα παλιά, δύσκολα χρόνια της metal εφηβείας μας στην επαρχία τον φωνάζαμε «ο Γερμανός», μια και είχε κατέβει από εκεί πάνω. Πανέμορφο αγόρι, αργότερα ένας γοητευτικός άντρας, κιθαρίστας με προσωπικότητα, εκπληκτικό παιδί. Και τα εννοώ όλα…».

Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Γεωργία και δύο παιδιά τον Δημήτρη και το Θωμά.

Η κηδεία του θα γίνει στη Λαμία, μετά το πέρας των διαδικαστικών για το τελευταίο του ταξίδι.

Καλό ταξίδι Σάκη… Από κει ψηλά συνέχισε το δικό σου τραγούδι...

Πηγή: lamiareport.gr

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Σπαραγμός και οδύνη με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Πένθος έχει σκεπάσει το Ρίζωμα Τρικάλων καθώς μία νέα κοπέλα που καταγόταν από το χωριό έχασε τη ζωή της. Πρόκειται για την 25χρόνη Μαριάννα Μπουκουβάλα.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρή στα 25 της η Μαριάννα Μπουκουβάλα!

Ραγδαίες εξελίξεις με την 15χρονη που είχε εξαφανιστεί! Την βρήκαν νεκρή και χωρίς...

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 20/08/2019 και ώρα 13:00 στον Ι.Ν. Α Κοιμητηρίου Αθηνών. Αφήνει πίσω απαρηγόρητους τους γονείς Βάιο και Παναγιώτα Μπουκουβάλα, τον αδελφό της Δημήτριο, τους παππούδες Γιάννη και Δήμητρα, τους θείους, τα ξαδέρφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση ότι έπεσε νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια! Προσοχή γιατί οι εικόνες είναι πολύ σκληρές...

Πρόκειται για ένα τροχαίο που συγκλόνισε όλο το νησί εξαιτίας της σφοδρότητάς του, καθώς η μοτοσικλέτα πάνω στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα εμβολίστηκε κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή 180 μοιρών επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως η 32χρονη εκσφενδονίστηκε από την μηχανή βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Την ίδια ώρα δύο ακόμα άτομα – ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του ΙΧ – νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον πρώτο να είναι πολυτραυματίας.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανετράπη βανάκι με εννέα άτομα - Τρία παιδιά τραυματίστηκαν!

Η είδηση του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας βύθισε στο… πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κάλλιας με μηνύματα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την αποχαιρέτησαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!

Σοκ στην Εύβοια: Γυναίκα έπεσε από την βεράντα και βρήκε τραγικό θάνατο!

Σοκ στην Εύβοια! Γυναίκα έπεσε από την βεράντα και βρήκε τραγικό θάνατο!

Τραγικό τέλος βρήκε 64χρονη που έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού της στον Κούλουρο Ευβοίας.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 09:00, όταν τα κάγκελα της βεράντας υποχώρησαν και η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος δύο περίπου μέτρων.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, πιθανότατα από σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνέπεια της πτώσης.

Ειδοποιήθηκε το ΑΤ Λίμνης, αστυνομικοί του οποίου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο όπου έγινε το δυστύχημα, αποκλείοντας την πιθανότητα τέλεσης εγκληματικής ενέργειας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια θανάτου της 64χρονης.

Ασύλληπτη τραγωδία: Φοιτήτρια έπεσε από αεροσκάφος!

Πηγή: pronews.gr

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε στα 25 της!

Τραγωδία στην Καλαμάτα με γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε στα 25 της!

Μία νεαρή κοπέλα, περίπου 25 ετών, βρέθηκε το μεσημέρι νεκρή – από πρόσωπο του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος – μετά από πτώση από μεγάλο ύψος στην οδό Ηρώων στην Καλαμάτα.

Η νεαρή φαίνεται πως, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 15:15 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με πολλαπλά κατάγματα, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ αυτήν την ώρα στο σπίτι της βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας για να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού, δηλαδή αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Θρίλερ στο Αγρίνιο! Βρέθηκε πτώμα σε λεωφορείο!

Νωρίτερα οι γονείς της άτυχης κοπέλας είχαν μεταβεί στο Νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκονται μαζί με τους Αστυνομικούς και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το περιστατικό πρέπει να συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα κι όχι το μεσημέρι, όταν κι έγινε αντιληπτό.

Πηγή: protothema.gr