Κορωνοϊός: Θετική αστυνομικός της ΓΑΔΑ

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετική αστυνομικός της ΓΑΔΑ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια αστυνομικός από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, αυξάνοντας περαιτέρω τα κρούσματα του ιού στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν σχετικής εντολής όσοι ήταν στην ίδια βάρδια με τη γυναίκα τίθενται σε καραντίνα. Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από λίγη ώρα είχαμε ακόμη έναν νεκρό στην Ελλάδα από τον ιό.

Κορωνοϊός: Θετικοί 7 αστυνομικοί που επέστρεψαν από την Τήνο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά και από τα 7 θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε αστυνομικούς οι οποίοι επέστρεψαν από την Τήνο. Τι λένε οι πληροφορίες;

Μετά τα αστυνομικά τμήματα Αγίου Παντελεήμονα, Ομόνοιας και Πατησίων, προστέθηκαν στον κατάλογο των κρουσμάτων και άλλοι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι επέστρεψαν από το νησί όπου είχαν μεταβεί από την Αθήνα, ως ενίσχυση για τα μέτρα του Δεκαπενταύγουστου και τον εορτασμό της Παναγίας.

Οι πιο πολλοί από αυτούς μάλιστα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχαν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους και εντοπίστηκαν είτε γιατί παρουσίασαν συμπτώματα, είτε κατά την ιχνηλάτηση που κάνουν συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Ήδη έχουν απολυμανθεί οι χώροι στους οποίους κινήθηκαν οι αστυνομικοί. Οι 7 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν και πόσοι άλλοι έχουν τεθεί σε καραντίνα προληπτικά μέχρι στιγμής. Να σημειώσουμε πως νέα μέτρα για τον κορωνοϊό θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Α.Τ. Πατησίων - Άλλο ένα κρούσμα σε αστυνομικό τμήμα

Η κατάσταση στη χώρα μας με τον κορωνοϊό γίνεται ολοένα και περισσότερο τεταμένη καθώς κάθε ημέρα που περνάει μετράμε νέα κρούσματα και υποθέσεις που προκαλούν έντονη σύγχυση, ενώ νέες εστίες του φονικού ιού δημιουργούνται. Άλλο ένα κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύθηκε σε αστυνομικό τμήμα σήμερα. Συγκεκριμένα, το εν λόγω άτομο βρέθηκε στο Α.Τ. Πατησίων το οποίο έχει σημάνει συναγερμό.

Πιο αναλυτικά, νέος συναγερμός έχει σημάνει σε ακόμα ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής μετά από θετικό κρούσμα σε κρατούμενο.

Κρούσμα κορωνοϊού στο Α.Τ. Πατησίων

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ εχθές Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας 17χρονος πακιστανικής καταγωγής που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος είχε μεταφερθεί στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώστε να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Συναγερμός Α.Τ. Πατησίων Κρούσμα Κορωνοϊός Αστυνομικό Τμήμα

Ωστόσο, βάσει των πρωτοκόλλων χθες του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προέκυψε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση για τους αστυνομικούς που ήρθαν σε επαφή μαζί του, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα όσο και κατά τη μεταφορά του σε αυτό ενώ ήδη γίνεται απολύμανση στο κτίριο.

Μέσα στην ημέρα, αναμένεται να γίνει γνωστό πόσοι από τους αστυνομικούς θα μπουν σε καραντίνα.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Παράλληλα, συναγερμός έχει σημανθεί σε ολόκληρη την Αττική με τα 90 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.