Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη εν μέσω lockdown - Σας αφορά σίγουρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη εν μέσω lockdown - Σας αφορά σίγουρα

Μια απόφαση που είναι... κόλαφος, πήρε η αλυσίδα Σκλαβενίτης, εν μέσω lockdown και δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να ψωνίσουν, χωρίς πάνε σε κάποιο κατάστημα.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγείλουν τα απαραίτητα online, οι οποίες μπορούν να γίνουν μέσω της εφαρμογής του e-food, όπου υπάρχουν όλα τα προϊόντα και οι προσφορές που γίνονται.

Σημειώνεται πως η ελάχιστη παραγγελία ορίζεται στα 30 ευρώ, ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4 με 7 ώρες. Ωστόσο, έχουμε και μια κίνηση "βόμβα" από τον Σκλαβενίτη μετά την απαγόρευση διαρκών αγαθών στα σούπερ μάρκετ.

Μεγαλόκαρδος ο Σκλαβενίτης - Συγκλονιστική κίνηση στις δύσκολες ημέρες του lockdown

Όπως έγινε γνωστό τον Απρίλιο που η χώρα μας βρισκόταν στο πρώτο της lockdown τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μεταξύ άλλων, συνέδραμαν σε μια πρωτοβουλία του εστιατορίου Botrini’s και της ομάδα του ξενοδοχείου Canaves Oia.

Συγκεκριμένα το εστιατόριο Botrini’s και η ομάδα του ξενοδοχείου Canaves Oia μαγειρεύουν μέσω της πρωτοβουλίας #cook4heroes για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Oι ομάδες των εστιατορίων Botrini’s και Etrusco συμπράττουν με την ομάδα του Canaves Oia και ήδη μαγειρεύουν για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ηρωική τους προσπάθεια. Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα, τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, στο χώρο του εστιατορίου Botrini’s, όπου τηρούνται αυστηρά τα μέτρα κι ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, που όρισε ή και θα ορίσει στο μέλλον ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Υγείας. Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Στην ενέργεια αυτή συνδράμουν μεταξύ πολλών άλλων οι παραγωγοί ελαιόλαδου «LIA Premium Olive Oil», “The Kotsonis estate” , Governor Γ.Δαφνής και Σ. Δαφνής Ο.Ε., “Paliolia” Ρωμανός Καρνέζης, “Terra Creta” και “Avalis”. Επίσης η «Fashion Fruits» για φρούτα και λαχανικά, η Loulis Mills για άλευρα, η κυρία Ελένη Σταθοπούλου για ψάρια, η Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε. για τα κρέατα, η κάβα Φ-ΟΙΝΙ-Ξ , τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η «ipackaging» για τη συσκευασία των γευμάτων και. Καθημερινά επίσης προστίθενται κι άλλοι.

Βέβαια, και τα ΑΒ Βασιλόπουλος λίγο πριν το lockdown έκαναν κάτι που αξίζει χειροκρότημα.