Αρνείται την κατηγορία για βιασμό ο γνωστός ποδοσφαιριστής

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρνείται την κατηγορία για βιασμό ο γνωστός ποδοσφαιριστής

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε πριν από λίγο σε γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μίας 17χρονης κοπέλας.

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, ενώ ο δικηγόρος του τονίζει πως ο εντολέας του είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Ρούμπεν Σεμέδο

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλλια», ανέφερε ο συνήγορος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Τα νομικά ζητήματα στα οποία έχει εμπλακεί

Τον Ιανουάριο του 2018, ανακοινώθηκε ότι θα περάσει από δίκη για έναν καυγά σε ένα μπαρ στη Βαλένθια τον προηγούμενο Νοέμβριο, όταν ο παίκτης φαίνεται να κράδαινε ένα πιστόλι και να απειλούσε, ενώ νοσηλευόταν με τραυματισμό.

Συνελήφθη ξανά για ένα ξεχωριστό περιστατικό στις 20 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά επειδή φέρεται να έδεσε και να επιτέθηκε σε έναν άνθρωπο στο σπίτι του, μαζί με δύο άλλους και στη συνέχεια να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να το διαρρήξει.

Για το τελευταίο περιστατικό, κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και τέθηκε σε προσωρινή κράτηση. Στις 13 Ιουλίου 2018, απελευθερώθηκε από τη φυλακή μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.