Συνελήφθη ο 40χρονος που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον ποδοσφαιριστή σε ομαδικό βιασμό 17χρονης

Πριν από λίγη ώρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
 Συνελήφθη ο 40χρονος που κατηγορείται ότι συμμετείχε μαζί με τον ποδοσφαιριστή σε ομαδικό βιασμό 17χρονης

Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιριστή που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον βιασμό 17χρονης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα.

Σε αντίθεση με τον στόπερ που συνελήφθη χθες βράδυ, ο φίλος του καταζητείτο από τις αρχές. Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη, με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (31/8) θα προσαχθεί στην Ευελπίδων και θα απολογηθεί, όπως και ο γνωστός ποδοσφαιριστής, που πήρε προθεσμία για την ίδια μέρα.

Αρνείται την κατηγορία για βιασμό

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, ενώ ο δικηγόρος του τονίζει πως ο εντολέας του είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλλια», ανέφερε ο συνήγορος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».