Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 6 ακόμη δράστες» - Η αναφορά του Αλέξη Κούγια

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 6 ακόμη δράστες» - Η αναφορά του Αλέξη Κούγια

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε το βράδυ της Πέμπτης 3/02 ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του από επίθεση χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη 6 δράστες. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι γονείς του άτυχου 19χρονου είναι συντετριμμένοι και το Σάββατο θα τους επισκεφτεί στη Βέροια.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

«Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργειας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια».

Βρέθηκε νέο φονικό όπλο

Μια ματσέτα βρέθηκε πριν από λίγο στο σημείο του εγκλήματος που δολοφονονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου την στιγμή που ο 23χρονος δράστης πήρε απολογία για την Δευτέρα.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από δημοσιογράφο του Live News και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα.

Σημειώνεται ότι το όπλο βρέθηκε σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ. ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και πήραν το μαχαίρι. Πλέον εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο το είχε πάνω του ένας από τους δράστες την αιματηρής επίθεσης και του έπεσε ή το πέταξε ενώ έφευγε από το σημείο.

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη βρέθηκε νέο φονικό όπλο