ΙΚΕΑ: "Από 28/2 μέχρι 6/3" - Ανακοίνωση "σεισμός" από την γνωστή αλυσίδα

Ξεκινήστε τις αγορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΙΚΕΑ:

Τα ΙΚΕΑ βρίσκονται στο πλευρό των καταναλωτών τους και για αυτό θέλησαν να κάνουν μια κίνηση έτσι ώστε να κάνουν τις αγορές τους πιο οικονομικά. Σχετικά λοιπόν ανακοίνωση εξέδωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Βέβαια, να σημειωθεί πως σήμερα 28/2 είναι η τελευταία ημέρα μιας προσφοράς που έτρεχε περίπου έναν μήνα.

Η ανακοίνωση των ΙΚΕΑ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση τους: « Δωρεάν Μεταφορά για αγορές επίπλων πάνω από 300€ στη Ζώνη 1. Ισχύει από 28/2 μέχρι 6/3.

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Ισχύει για αγορές αξίας 300€* και πάνω σε έπιπλα, έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, ντουλάπες, στρώματα, και ηλεκτρικές συσκευές που θα πραγματοποιηθούν από 28/2/2022 μέχρι 6/3/2022 στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες που θα δοθούν στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ e-shop στις παραπάνω ημερομηνίες. (6/3 ισχύει μόνο για το IKEA e-shop )
    *Υπολογίζεται στην τελική αξία των επίπλων, αφού αφαιρεθούν όλες οι εκπτώσεις και η αξία των υπηρεσιών.
  • Η Δωρεάν Μεταφορά ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας, Κομοτηνής και Καλαμάτας για απλή μεταφορά στη Ζώνη 1.
  • Δεν ισχύει για τις υπηρεσίες «Express Μεταφορά» και «Μεταφορά την επόμενη ημέρα».
  • Εξαιρούνται τα προϊόντα από το Τμήμα Ευκαιριών.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ - σε περίπτωση παραγγελίας, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης και εξόφλησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Για αγορές που πραγματοποιούνται στο IKEA e-shop ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας και όχι η ημερομηνία τιμολόγησης. Η ενέργεια ισχύει για παραγγελίες που καταχωρούνται εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για το οποίο ισχύει η προσφορά.
  • Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.
  • Ισχύει η πολιτική επιστροφών.
  • Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

Δωρεάν μεταφορικά στα ΙΚΕΑ

Ανάκληση προϊόντος από τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση της αλυσίδας

Τα ΙΚΕΑ προχώρησαν σε ανάκληση προϊόντος τους και συγκριμένα του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g. Όσοι λοιπόν καταναλωτές τα έχουν προμηθευτεί θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Συγκεκριμένα: «Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού στο προϊόν. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Σε ανάκληση του προϊόντος κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών Huvudroll 1000g ανακαλούν τα ΙΚΕΑ

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Συνεπώς, τα προϊόντα με αυτή την ημερομηνία λήξης ανακαλούνται.

Η ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε είναι η βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται.

Η ΙΚΕΑ ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών και Αλλαγών του καταστήματος ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ikea.gr».

TAGS