Τραγωδία Πάτρα: Η γιαγιά των παιδιών σπάει την σιωπή της - «Ντρέπομαι πραγματικά»

«Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η γιαγιά των παιδιών σπάει την σιωπή της - «Ντρέπομαι πραγματικά»

Η γιαγιά των 3 παιδιών, που έχασαν την ζωή τους στην Πάτρα, έσπασε την σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του «Πρωινό» και συγκεκριμένα στην Κέλλυ Χεινοπώρου, δηλώνοντας καταβεβλημένη από την όλη υπόθεση.

Τα σχόλια της γιαγιάς των παιδιών

Επίμεινε στο ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών και πως οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω στον χαμό των παιδιών.

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» συμπλήρωσε η γιαγιά των παιδιών.

Φαίνεται πως η οικογένεια έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στο νέο της δικηγόρο, τον Απόστολο Λύτρα (Δείτε εδώ τα νέα ευρήματα του συνηγόρου)και πλέον προσέχει πολύ τις δημόσιες τοποθετήσεις της, καθώς όλα όσα έχουν πει πλέον βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών.

Φως στο Τούνελ: Ραγδαίες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πάτρα - Το σοκαριστικό βίντεο που έχει στα χέρια της η Αγγελική Νικολούλη

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, την Παρασκευή 11/3, οι εξελίξεις για την τραγωδία στην Πάτρα με τα τρία νεκρά κορίτσια θα αφήσουν το κοινό άναυδο, καθώς η μια εκ των τριών παιδιών είχε δημιουργήσει μία προφητική ζωγραφιά.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μαζί με την παρουσιάστρια λίγες μέρες μετά το ξέσπασμα της μητέρας των παιδιών, καθώς βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο από κινητό της, παρουσιάζεται μία ζωγραφιά με τρία μικρά αγγελάκια. Δεν έχει διερευνηθεί ακόμη εάν η ζωγραφιά αυτή αποτελεί στοιχείο εναντίων των γονιών ή γενικότερα για την επίλυση της υπόθεσης, η συμβολική της σημασία, όμως, είναι τρομακτική.

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με τον ίδιο τον ταξίαρχο της αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο, να την χαρακτηρίζει "υπόθεση του αιώνα".