Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο κουμπάρος του ζευγαριού

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο κουμπάρος του ζευγαριού

Μετά από τις φωτογραφίες τους γάμου που βγήκαν στην φόρα από το ζευγάρι που είχε τις τρεις κόρες που έφυγαν με άκρως μυστήριο τρόπο στην Πάτρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δηλώσεις παραχώρησε στο «Live News» για πρώτη φορά, στενός συγγενής της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο ο κουμπάρος του ζευγαριού που όπως μας λέει περιμένει με αγωνία να δει πως θα καταλήξει η έρευνα. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Όσο και να ξέρεις έναν άνθρωπο, ποτέ δεν τον ξέρεις. Καταλάβατε τι εννοώ, ότι όσο και να τον ξέρεις, τελικά μπορεί να μην τον ξέρεις. Τα παιδιά μετά το θάνατο του δεύτερου και του πρώτου παιδιού, κλείστηκαν στον εαυτό τους», συμπληρώνει.

Οι δηλώσεις του κουμπάρου για την τραγωδία στην Πάτρα

Αινιγματικές οι δηλώσεις φίλης της μητέρας - «Μου φάνηκε περίεργο ότι...»

Η κολλητή φίλη της τραγικής μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιέγραψε το πως βίωσε εκείνη το θάνατο των κοριτσιών τις κρίσιμες αυτές μέρες.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, οι γονείς των παιδιών, δέχονται μία άνευ προηγουμένου σκληρή κριτική, και από πολλούς έχουν χαρακτηριστεί ως οι υπεύθυνοι για αυτή την τραγωδία και όπως είναι φυσιολογικό ξεσπούν για αυτά τα λόγια.

«Ήταν ένα παιδί 8 χρονών και είχε μυαλό παιδιού 15 χρονών. Μιλούσε και αντιλαμβανόταν τα πάντα σαν 15 χρονών. Όταν έπαθε ανακοπή και έμεινε τετραπληγική τα χάσαμε. Μου είχε πολλή αδυναμία, όπως και εγώ. Ήταν αμοιβαίο! Η 9χρονη ακόμα και όταν ήταν σε αυτή την κατάσταση, όταν γελούσε, ξεχνούσαμε τα πάντα».

«Μια βδομάδα πριν το πάθει την είχα πάρει στο γάμο της αδερφής μου. Το παιδί ήταν πολύ χαρούμενο. Είχε χάσει την αδερφούλα της, τη μπεμπούλα, και την είχα πάρει μαζί για να χαρεί το παιδί. Δε φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε. Η 9χρονη δεν ήθελε να γυρίσει σπίτι γιατί χόρευε, τραγουδούσε. Από εκείνη τη μέρα μου έχει μείνει το χαμόγελό της, όπως μου έχει μείνει και το πρώτο χαμόγελό της όταν μπόρεσε να αντιδράσει μετά την εγκεφαλική παράλυση που έπαθε, μετά την τετραπληγία. Ήταν πολύ στεναχωρημένη για το χαμό της 3χρονης, αλλά είχε αποδεχτεί κατά κάποιο τρόπο ότι το αδελφάκι της είναι στον ουρανό», συνέχισε.

«Τη μέρα που “έφυγε” ήταν υποτονική και δεν είχε διάθεση. Την είχα δει σε βίντεο το μεσημέρι και απλά μου χαμογέλασε. Είχα προαίσθημα ότι θα φύγει τις 4 τελευταίες ημέρες. Με ανησυχούσε ότι έκανε συνέχεια επεισόδια στο τέλος, κατάλαβα ότι το παιδί δεν αντέχει άλλο. Πόσο να αντέξει η καρδούλα της. Όταν το παιδί νοσηλευόταν στο Ρίο άκουγα τον ήχο των μηχανημάτων και μου είπε η μητέρα ότι πέφτει το οξυγόνο της μικρής, και της είπα να φωνάξει τους γιατρούς. Ήταν περίεργο που έπεφτε το οξυγόνο ενώ το παιδί έπαιρνε οξυγόνο. Και μετά το παιδί έπαθε ανακοπή», είπε.

«Πήρα τη μητέρα να δω τι γίνεται, και μου είπε να τρέξω στο Ρίο γιατί το παιδί έπαθε ανακοπή και μεταφερόταν στο Καραμανδάνειο. Με πήρε όταν βγήκε έξω, να μου πει ότι το παιδί έκανε ένα επεισόδιο αλλά επανήλθε. Αλλά τελικά η 9χρονη είχε “φύγει”. Όταν την πήρα πίσω ίσα που ακουγόταν η φωνή της. Ο πατέρας ήταν χάλια, ράκος», ανέφερε η γυναίκα αναφορικά με το πώς της αποκάλυψε η φίλη της ότι το παιδί τελικά «χάθηκε».

«Η μητέρα δεν έχει και πολλά περιθώρια αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να πάει πουθενά. Έχει ένα μήνα να βγει από το σπίτι, λόγω των αντιδράσεων του κόσμου. Το αν εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα στο σπίτι της δεν το ξέρει κανείς. Ήταν σε πανικό όταν με πήρε να μου πει για το παιδί. Το ότι δεν έβγαινε η φωνή της όταν μου είπε ότι “έφυγε”, λέει πολλά», τόνισε η ίδια.