Πάτρα: Όταν η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου - Το μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια

Δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Όταν η Ρούλα παρουσιαζόταν ως μάνατζερ του Μάνου - Το μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια

Ως μάνατζερ του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη παρουσιαζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

Εκείνο, το διάστημα μάλιστα, το ζευγάρι είχε χωρίσει. Η Ρούλα λοιπόν είχε στείλει μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια για τον Μάνο, ως μάνατζέρ του, μιας και εκείνος ήθελε να γίνει τραγουδιστής, για αυτό και είχε δηλώσει άλλωστε συμμετοχή στο X-Factor.

Το μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα σε γνωστή παρουσιάστρια ως μάνατζερ του Μάνου

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων».

«Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου. Εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους. Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και η Ρούλα παρακαλούσε παρουσιάστριες. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν…» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Απίστευτο περιστατικό του Μάνου με την Ρούλα - «Για τα 2 παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει προκαλέσει ταραχή και τεράστιο θυμό στο Πανελλήνιο, ειδικά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενώ λοιπόν αναμένεται η κατάθεση της γυναίκας ταυτόχρονα γίνεται έρευνα και για τον σύζυγο της.

Η δημοσιότητα έχει στραφεί εμφανώς στη μητέρα, παρ' όλα αυτά υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες και για εμπλοκή του ίδιου στον τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το οποίο θέλει τον πατέρα να καυγαδίζει έντονα με την γυναίκα του, δίνοντας την σχεδόν για το φονικό, που εξετάζεται και αφήνοντας αυτόν ''στην απ΄ έξω''.

«Για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης για την μητέρα των παιδιών του.