«Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» - Η αποκάλυψη για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» - Η αποκάλυψη για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

O Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής 1/4 και έκανε μία νέα αποκάλυψη σοκ για την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ίδια στιγμή που γίνονται έρευνες για στοιχεία από το κινητό και το laptop της κατηγορούμενης.

Η αδερφή της ίδιας φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και μιλώντας με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως περιμένει να τελειώσουν όλα, ώστε να μπορέσει να βγει επιτέλους και να διασκεδάσει.

Η αποκάλυψη για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε πράγματα. Αυτή η υπόθεση θα πάει στο τέλος, θα ανοίξει το παζλ. Σημαντικό να δούμε από τι προήλθε ο θάνατος και των δυο άλλων παιδιών», αναφέρεται αρχικά στην συζήτηση.

Ο κ. Καλλιακμάνης υποστηρίζει πως σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι και η παραίτηση των δύο δικηγόρων της 33χρονης, λέγοντας: «Ένας δικηγόρος δε φεύγει έτσι».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δικηγόρος η Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία επισήμανε: «Όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας. Εκεινού χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι» και πρόσθεσε: «Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες».

Η ίδια, μιλώντας με δημοσιογράφους στην Πάτρα, αποκάλυψε ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».

Τρομοκρατημένη και ψυχρή - Πώς πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου το δεύτερο βράδυ της στην ΓΑΔΑ

Την δεύτερη νύχτα της στην ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ της Πέμπτης 31/3 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης (δείτε εδώ τι υποστηρίζει η ίδια για τις ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα της 9χρονης).

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο που είναι το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων και μάλιστα συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα ούτε κάποιο από τα παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ένα άτομο τρομοκρατημένο μεν με την εξέλιξη των τελευταίων ωρών, αλλά συνάμα ψυχρή και νευρική, «όπως εμφανιζόταν και στις συνεντεύξεις που έδινε». Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές ώρες την επισκέφθηκαν η μητέρα της Ελένη και η αδελφή της Δήμητρα στη ΓΑΔΑ και έκατσαν περίπου δύο ώρες και της έφεραν ρούχα και νερά.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται ανάκριση από τους αστυνομικούς, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μαζί της έχουν άτυπο χαρακτήρα.

Το δεύτερο βράδυ της Ρούλας στην ΓΑΔΑ