Πάτρα: Νέα αποκάλυψη για τα χρήματα που ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποίησε για το τραγούδι του

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Νέα αποκάλυψη για τα χρήματα που ο Μάνος Δασκαλάκης χρησιμοποίησε για το τραγούδι του

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τη Δευτέρα 4/4, μίλησε ένας συγγενής της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, την ώρα που η κατηγορούμενη έφτασε στο δικαστήριο, ο οποίος έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τα χρήματα που χρησιμοποίησε ο Μάνος για την κυκλοφορία του τραγουδιού του.

Η αποκάλυψη για τα χρήματα που χρησιμοποίησε ο Μάνος Δασκαλάκης για το τραγούδι του

Ο συγγενής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, αλλά και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε μόνη.

Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Αποκάλυμψη "βόμβα" - «Ο Μάνος Δασκαλάκης κάτι κρύβει που θα έχει ποινική δίωξη»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας μίλησε και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στην ιστορία, αλλά και για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση θανάτου των παιδιών.

«Εκτιμώ και πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα και όχι μόνο σε αυτό. Η ουσία που βρέθηκε; Ποιος της την έδωσε; Έχει ποινική ευθύνη. Σίγουρα πρόκειται για παράνομη χορήγηση. Δεν υπάρχει πατρικό ένστικτο. Δεν υπήρχε αυτό, όπως δεν υπήρχε και το μητρικό ένστικτο στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει. Βεβαίως και κάτι κρύβει ο Μάνος, αλλά αυτό το κάτι που κρύβει, έχω την εντύπωση ότι θα έχει και μια ποινική δίωξη στο μέλλον.

Είπε και κάτι άλλο στην ανακοίνωση, ότι πρέπει να δουλεύει για να της δίνει λεφτά. Ρε άνθρωπέ μου, ρε πατέρα, έχεις χάσεις τρία παιδιά και για τον θάνατο του τρίτου σου παιδιού φέρεται ως κατηγορούμενη η σύζυγός σου. Δεν είχατε και την καλύτερη σχέση, για ποιο λόγο να την βοηθήσεις οικονομικά; Εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι γονείς θεωρώ, θα ήθελα να την έχω απέναντί μου και όχι να τη ξεμαλλιάσω αλλά να την πνίξω. Το μυαλό του δεν πάει. Το νου του ήταν να πάει να πίνει τον καφέ του, να παίζει στοίχημα, να κάνει το καμάκι του…» συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει διαζύγιο η Ρούλα σήμερα.