Τραγωδία Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη - Έβαλε "φωτιά" στα social

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη - Έβαλε

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» από τα πρώτα κιόλας λεπτά που βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε προκειμένου να βγει η αλήθεια για τον τρόπο που χάθηκαν οι τρείς ψυχές των άτυχων κοριτσιών καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Όπως είναι λογικό, τα νούμερα τηλεθέασης έχουν εκτοξευθεί καθώς το πανελλήνιο παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν με κομμένη την ανάσα. Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται όμως πως την προσεχή Παρασκευή επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό.

Η γνωστή δημοσιογράφος, θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές και τους διαδικτυακούς της φίλους πως έρχονται νέες αποκαλύψεις με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου την βλέπουμε να κάθεται απέναντι στον συνεντευξιαζόμενο μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Ανάρτηση Αγγελικής Νικολούλη

Το νέο συγκλονιστικό trailer της Αγγελικής Νικολούλη για το Φως στο Τούνελ (8/4)

«Έχεις κάνει ένα trailer φωτιά...», είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη για μία ακόμα αποκαλυπτική εκπομπή στο Φως στο Τούνελ. Λίγες εβδομάδες μετά και με τη μητέρα των τριών παιδιών να έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, η δημοσιογράφος επιστρέφει στο Mega με ένα ακόμα συνταρακτικό trailer.

Όλο αυτό τον καιρό, η Αγγελική Νικολούλη βοήθησε ιδιαίτερα με το ρεπορτάζ της, τις έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, ενώ τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει ορισμένα ηχητικά ντοκουμέντα που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ), ενώ δεν είναι τυχαία τα νούμερα τηλεθέασης - ρεκόρ που σημειώνει κάθε εβδομάδα η εκπομπή (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε την Παρασκευή 1/4).

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, βλέπουμε ένα ανατριχιαστικό πλάνο από μία κούνια μωρού, ενώ το επόμενο πλάνο είναι η δικαιοσύνη που είναι τυφλή. Αυτή τη φορά, η Αγγελική Νικολούλη επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει κάποια από τα λόγια της μητέρας στο βίντεο, ωστόσο εξακολουθεί να είναι απλά συγκλονιστικό.