Πάτρα: Οι κλήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Μαλένας - Που καλούσε;

Νέες αποκαλύψεις στον αέρα της «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Οι κλήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Μαλένας - Που καλούσε;

Οι αρχές εξετάσουν ενδελεχώς τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δουν αν ευθύνεται, για τον θάνατο και των άλλων 2 παιδιών εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. (Δείτε εδώ το κελί της 33χρονης). Σε αυτό το πλαίσιο κατασχέθηκαν και τα κινητά τις 33χρονης, τα οποία εξετάζονται διεξοδικά.

Οι κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στόχος των αρχών είναι να βρουν κάποια ένδειξη για το πως η Ρούλα προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κάποια από αυτά τα κινητά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχθεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια, δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών».

Στο καρναβάλι ο Μάνος και η Ρούλα το 2020 - Το βίντεο 8 μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας

Όπως ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το protothema.gr η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, χόρευαν και τραγουδούσαν σε μαγαζί της Πάτρας στο καρναβάλι. Μπορεί εκείνη τη χρονιά λόγω κορωνοϊού να μην έγινε επίσημα καρναβάλι, αλλά τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και οι άνθρωποι στους δρόμους όπως πάντα.

Αυτή τη φορά ένα ακόμα βίντεο που αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ζευγάρι, οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού, της 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας, να διασκεδάζουν. Η κόρη τους, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019.

Λίγους μήνες μετά λοιπόν στις 2 Μαρτίου 2020, ο Μάνος και η Ρούλα χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας, και μάλιστα εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στην Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών στις 20 Μαρτίου του 2021.