Πάτρα: Τρομοκρατημένος ο κουμπάρος του Μάνου και της Ρούλας - «Έχω στιγματιστεί στην πόλη μου»

«Δεν υπάρχουν λόγια! Αυτή τη στιγμή έχουν σπάσει όλα μέσα μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τρομοκρατημένος ο κουμπάρος του Μάνου και της Ρούλας - «Έχω στιγματιστεί στην πόλη μου»

Νέα στοιχεία και νέες εξελίξεις προκύπτουν λεπτό με λεπτό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Ένα από τα πολλά εμπλεκόμενα ονόματα είναι και αυτό του κουμπάρου που πάντρεψε την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο ίδιος μίλησε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα το βράδυ της Τρίτης 12/4 για όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή βγήκαν οι τοξικολογικές της Μαλένας.

Οι δηλώσεις του κουμπάρου της Ρούλας και του Μάνου

«Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί με όλα αυτά που ακούγονται, έχω στιγματιστεί στην πόλη μου. Ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος. Τι σχέση να έχω; Εγώ δέχθηκα να είμαι κουμπάρος με ευλογία κυρίου. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Εάν δεν με ήξερε η γυναίκα μου, θα είχα χωρίσει με όλη αυτήν την κατάσταση. Έχω τρομοκρατηθεί, δέχομαι και στη δουλειά μου ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω κάτι.

Εγώ γνώρισα πιο πολύ την Τζωρτζίνα… Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτή τη στιγμή έχουν σπάσει όλα μέσα μου. Μια παγωμάρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι «έφυγαν» τα τρία αγγελούδια. Δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει η Ρούλα και δεν θα ακούσω τον κόσμο αλλά ότι αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Βίντεο ντοκουμέντο από την ξέφρενη διασκέδαση της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας

Λίγο καιρό μετά τον χαμό της Μαλένας, περίπου ένα χρόνο αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι αντιμέτωπη με μία νέα καθημερινότητα μέσα στη φυλακή, και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν εντοπιστεί να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το βίντεο από εκείνη τη στιγμή βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 12/4 και η οργή του κόσμου είναι απερίγραπτη.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και μετά τον θάνατο του μικρότερου παιδιού του ζευγαριού, της Ίριδας, όπου ο πατέρας είχε βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο, 8 μήνες μετά, για να τραγουδήσει και είχε αναρτήσει βίντεο από αυτή την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.

Αποκάλυψη «φωτιά» από τον φίλο της 33χρονης