Πάτρα: Το ακριβό δώρο που έκαναν Μάνος και Ρούλα στον γιατρό «φύλακα άγγελο» της Τζωρτζίνας

Ήθελε η Ρούλα Πισπιρίγκου να θολώσει τα νερά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το ακριβό δώρο που έκαναν Μάνος και Ρούλα στον γιατρό «φύλακα άγγελο» της Τζωρτζίνας

Το πρωί της Τρίτης 12/4 κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος ήταν και ο γιατρός της άτυχης Τζωρτζίνας. Ο κ. Ηλιάδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κατάλαβε ότι κάτι πάει λάθος στη σχέση της Τζωρτζίνας, με την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Το δώρο από την Ρούλα και τον Μάνο στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με τις μέχρι πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως η Ρούλα κατάλαβε πως ο εντατικολόγος είχε υποψιαστεί τη στάση της και αποφάσισε να του κάνουν, μαζί με τον Μάνο ένα ακρινό δώρο. Μάλιστα οι δύο γονείς αγόρασαν στον γιατρό ένα πολύ ακριβό ρολόι.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού, όταν το ζευγάρι του έδωσε το δώρο, ο γιατρός δεν άνοιξε το κουτί αμέσως, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα.

Όταν λοιπόν διαπίστωσε ο κ. Ηλιάδης ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει. Το εν λόγω ρολόι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φυλάχθηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν στα social media και εγκωμιαστικές αναρτήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο καυγάς στο Facebook την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας

Την ημέρα που η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εξαιρετικά ενεργή στα social media και συγκεκριμένα, δε δίστασε να λογομαχήσει και με κάποιους που χαρακτήρισαν περίεργη την περίπτωση του θανάτου των τριών παιδιών, ενώ ένα νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega αναφέρει πως οι γονείς ζητούσαν αποζημίωση για τον θάνατο της Μαλένας.

«Όταν θα ανεβάζετε ένα άρθρο να λέτε και πράγματα που ισχύουν. Η Μαλένα δεν έκανε χημειοθεραπεία στην Πάτρα, έκανε μία χημειοθεραπεία στο Ελπίδα και μετά από 23 ώρες έφυγε. Το μωρό είχε αιτία «αγενεσία του φλεβοκομβίου», τίποτα δεν είναι αδιευκρίνιστο!

Και η Τζωρτζίνα, είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της! Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το Facebook, θα απαντήσω ναι δεν έχω, δεν μου έμεινε τίποτα άλλο για να ασχοληθώ, τα έχασα όλα», έγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου κάτω από το link που δημοσιεύθηκε.

Πάτρα μηνύματα Ρούλας