Πάτρα: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά...» - Η μητέρα της Ρούλας πουλάει εσπευσμένα το σπίτι της

Τι ποσό αναμένεται να πάρει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά...» - Η μητέρα της Ρούλας πουλάει εσπευσμένα το σπίτι της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού έχει κάνει γνωστό πως δεν αισθάνεται μόνη σε όλο αυτό, που βιώνει καθώς μεταξύ ενός συγκεκριμένου προσώπου, που έχει στο πλάι της, η οικογένεια της τη στηρίζει ανελλιπώς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας Pelop.gr, η μητέρα της Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να πουλήσει το σπίτι της προκειμένου να καλύπτει όσα έξοδα προκύπτουν. Μάλιστα λέγεται πως έχει βρεθεί αγοραστής και το ακίνητο αναμένεται να πουληθεί για 30.000 ευρώ.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου πουλάει το σπίτι της

«Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…», λέγεται να ανέφερε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μαμά Ρούλας Πισπιρίγκου
ΕΥΡΟΚΊΝΣΗ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Κρύβεται η οικογένεια Πισπιρίγκου πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα;

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την υπόθεση της Πάτρας και για ακόμα μία φορά πρωταγωνίστρια είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να έχει πραγματοποιήσει κάποια ανώνυμα παραπλανητικά τηλεφωνήματα. Τα νέα δεδομένα παρουσίασε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου δείχνουν πως καίνε την 33χρονη.

Όπως είναι γνωστό πριν τη σύλληψη της Ρούλας πραγματοποιήθηκαν 2 ανώνυμα τηλεφωνήματα στην δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριζε ότι πίσω από την ανωνυμία κρύβεται μέλος της οικογένειας Πισπιρίγκου. Γεγονός που διερευνάται από τις Αρχές.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα, έχει τονίζει πως αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα κρύβεται πίσω από τα τηλεφωνήματα, αυτό ισοδυναμεί με ομολογία, αφού το «άγνωστο» πρόσωπο που κάλεσε τη δημοσιογράφο έκανε λόγο για «δολοφονία» των τριών παιδιών, προσπαθώντας να ενοχοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, προκύπτει ότι την 25η Μαρτίου από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου πραγματοποιούνται δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου. (Δείτε την αποκάλυψη)

Η πρώτη πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Σε αυτά η κατηγορούμενη φέρεται να αλλοιώνει με άλλον τρόπο τη φωνή της προκειμένου να πείσει την δημοσιογράφο ότι πρόκειται για την μητέρα της συντρόφου του Δασκαλακη.

Όπως και στο τηλεφώνημα της 15ης Μαρτίου έτσι και σε αυτό, όχι μόνο προσπαθεί να μετακυλήσει την ευθύνη για τον θάνατο των παιδιών στο σύζυγό της, αλλά ουσιαστικά «ομολογεί» ότι τα τρία παιδιά δεν κατέληξαν από παθολογικά αιτία όπως ισχυριζόταν μέχρι τότε.