Πάτρα: H δήλωση της αδερφής της Πισπιρίγκου που ''καίει'' την Ρούλα - Σάλος με την μικρή Ίριδα

Ποιος την βρήκε τελικά νεκρή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: H δήλωση της αδερφής της Πισπιρίγκου που ''καίει'' την Ρούλα - Σάλος με την μικρή Ίριδα

Η υπόθεση στην Πάτρα φαίνεται να μοιάζει με ένα κουβάρι, που όσο ξετυλίγεται φέρνει στο φως εξελίξεις, που διαρκώς αλλάζουν την ιστορία. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα βασικά άτομα υπεράσπισης της και αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά από τις δηλώσεις, που έκανε στο δελτίο ειδήσεων του Star τη Μεγάλη Πέμπτη 22/4.

Η γυναίκα ''έκαψε'' ουσιαστικά την αδερφή της καθώς ερωτώμενη για τον θάνατο της Ίριδας απάντησε πως συγκεκριμένη ώρα και ημέρα, εκείνη τη βρήκε νεκρή. Η μαρτυρία αυτή όμως αντικρούεται με όσα υποστηρίζει η κατηγορούμενη και έτσι δημιουργούνται απορίες.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

«Γιατί φοβάται το τεστ DNA η Ρούλα Πιπσιρίγκου;»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Θανάσης Κατερινόπουλος θέλησε να σχολιάσει την απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει το τεστ DNA.

«Τώρα ακούσαμε ότι ο Μάνος θέλει να γίνει τεστ dna, αν αυτό αληθεύει. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να υποβάλλει όσες μηνύσεις θέλει για κάτι που έγινε ή και δεν έγινε εις βάρος του, αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη. Πατέρας είναι κι αυτός, μάνα είναι κι αυτή, βεβαίως έχει το δικαίωμα, αλλά γιατί φοβάται, τι είναι αυτό που φοβάται. Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, “προχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί”. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ dna και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας».