Πάτρα: Την άδειασε στον αέρα - Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη πριν λίγο στην «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Την άδειασε στον αέρα - Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο στόχαστρο για ακόμα μία φορά. Μπορεί η φερόμενη ως δολοφόνος, Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά φαίνεται πως οι απειλές προς τους δημοσιογράφους και τους μάρτυρες αυξάνονται. (Δείτε εδώ την ημερομηνία που καίει την Ρούλα Πισπιρίγκου)

Ζήτησε αστυνομική προστασία ο αρχισυντάκτης του pelop.gr

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ανέδειξε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 26/4 η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε προσωπική ασφάλεια, διότι φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιογράφοι και λοιπά «διάσημα» πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν για προσωπική ασφάλεια, όταν η κατάσταση το απαιτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Τριανταφυλλίδης έχει ήδη παραδεχτεί ότι έχει δεχθεί εξώδικα, αλλά και απειλές από την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσίασε η εκπομπή. Λίγα λεπτά μετά την είδηση ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής και διέψευσε το ρεπορτάζ. Μάλιστα δήλωσε πως ποτέ δεν έχει δεχθεί απειλές, από κανέναν για την υπόθεση της Πάτρας και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία Πατρών για να ζητήσει έξτρα προστασία.

Αποκαλύφθηκε το κρίσιμο λάθος που καίει τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τον τρόπο που έχασαν τη ζωή τους Μαλένα και Ίριδα. Μάλιστα, οι δύο ιατροδικαστές της υπόθεσης εξετάζουν τους δύο φακέλους με προσοχή και από μηδενική βάση ώστε να μην υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας των πορισμάτων που θα εκδώσουν.

Συγκεκριμένα, ξεψαχνίζουν το φάκελο της ώστε να διαπιστώσουν εάν ο θάνατός της Ίριδας ήταν ασφυκτικός, αλλά και ποιο μέσο χρησιμοποιήθηκε αν δεν ήταν το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια, ενώ δεύτερη αιτία θανάτου είχαν σημειώσει το πνευμονικό οίδημα.

Αναφορικά τώρα με την Μαλένα, η πρώτη ιατροδικαστική έκανε λόγο για ηπατική ανεπάρκεια μία αιτία θανάτου, που δεν συνάδει με την κλινική εικόνα του παιδιού, ωστόσο οι διαδικασίες της εκταφής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, τα λάθη που έκανε η Ρούλα τις τελευταίες 18 ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας είναι αρκετά και όλα δείχνουν πως εκείνη βρίσκεται πίσω από την δολοφονία της μικρής, τόσο από τα φάρμακα που αναζητούσε και την επιμονή της να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα μέχρι και την ημέρα που επέλεξε να χορηγήσει την κεταμίνη στο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοξικολογική έκθεση της Μαλένας είναι καθαρή από ουσίες χωρίς όμως να έχει γίνει έλεγχος για κεταμίνη. Έχοντας λοιπόν στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτή την έκθεση, ζητούσε να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι δεν θα ανιχνευθεί το δηλητήριο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Αγλαΐα Κυριακού παρατηρούσε κάθε κίνηση των γιατρών μέσα στο νοσοκομείο. Μάθαινε για το κάθε φάρμακο, που λάμβανε η Τζωρτζίνα, αλλά και τη δοσολογία. Έβλεπε μέρα με τη μέρα ότι οι γιατροί αρχίζουν να έχουν υποψίες για τα περίεργα επεισόδια και αποφασίζει να ολοκληρώσει το δολοφονικό της σχέδιο το Σάββατο 29 Ιανουαρίου. Η ημέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Είχε υπολογίσει ακόμα και το χρόνο, που γίνεται η αλλαγή της βάρδιας. Φροντίζει η κεταμίνη, σύμφωνα με στοιχεία, να δοθεί μισή ώρα πριν αλλάξει το προσωπικό», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Δημήτρης Γαλεντέρης.