Πάτρα: «Δεν πέταξα τίποτα» - ''Καταπέλτης'' η γυναίκα που φροντίζει τα μνήματα των τριών κοριτσιών

«Εγώ την Ρούλα δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Δεν πέταξα τίποτα» - ''Καταπέλτης'' η γυναίκα που φροντίζει τα μνήματα των τριών κοριτσιών

Το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 στο Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις η γυναίκα, που φροντίζει τα μνήματα των 3 νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, θέλοντας να δώσει τέλος σε φήμες, που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το σημείο.

Η γυναίκα ανέτρεψε τα λόγια της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αρχικά είχε κατηγορηθεί πως πέταξε αναμνηστικά και δώρα, που άφηνε ο κόσμος στη μνήμη τους. Εκείνη απάντησε πως ό,τι πετάχθηκε έγινε από μέρους της γυναίκας, που καθαρίζει. Εκείνη με τη σειρά της δήλωσε πως είναι πολύ τυπική και ξέρει πολύ καλά τι να κρατήσει και τι να πετάξει.

Οι δηλώσεις της γυναίκας που φροντίζει τα μνήματα των 3 κοριτσιών στην Πάτρα

«Εγώ την Ρούλα δεν την έχω δει ποτέ μου, από το τηλέφωνο μόνο έχουμε μιλήσει για να αναλάβω τα παιδιά. Δεν είχα καμία τηλεφωνική επικοινωνία και δεν πέταξα τίποτα. Δεν ήταν από μένα, η Ρούλα δεν μου είπε τίποτα. Βεβαίως και ανάβω το καντηλάκι και θα το ανάβω και θα περιποιούμαι το μνήμα. Έχει πάνω πράγματα, διάφορα πραγματάκια.

Την Μεγάλη Παρασκευή έτυχε να περάσω και ήταν μια κυρία με τον γιο της λίγο πιο πέρα και είχε βάλει λιβανάκι και λιβάνιζε. Το Μεγάλο Σάββατο έλειπαν τα πράγματα» τόνισε η γυναίκα.

Επέστρεψαν στα μνήματα των παιδιών τα λουλούδια και τα παιχνίδια που άφησε ο κόσμος

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πόρισμα των τριών ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ωστόσο στο επίκεντρο παραμένει το θέμα σχετικά με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο παραμονές του Πάσχα, με πολλά από τα λουλούδια και τα παιχνίδια που είχε αφήσει κόσμος στα μνήματα των παιδιών να έχουν καταλήξει στα σκουπίδια, με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να διαψεύδει το γεγονός.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου στο Live News, τα παιχνίδια και τα λουλούδια στο μνήμα της Μαλένας και της Ίριδας στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, όσο και στο μνήμα της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, από τον τελευταίο τάφο, πέρασε χθες πολύς κόσμος, λόγω της ονομαστικής εορτής που θα είχε. Μάρτυρες σημείωσαν πως είδαν τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας να περιποιούνται τα μνήματα των κοριτσιών.