Πάτρα: Οι διαφορετικές εκδοχές της Ρούλας και του Μάνου για τη σχέση τους - Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Ήταν πράγματι ένας θυελλώδης έρωτας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Οι διαφορετικές εκδοχές της Ρούλας και του Μάνου για τη σχέση τους - Τα ερωτήματα που προκύπτουν

Και ενώ οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας, σοκάρουν όλο και περισσότερο το πανελλήνιο, στο μικροσκόπιο έρχεται για ακόμα μία φορά η σχέση που είχε το ζευγάρι, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη μιας και έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις για τα διαστήματα που οι δύο τους ζούσαν χώρια.

Οι αντιφάσεις της Ρούλας και του Μάνου για τη σχέση τους

-Στις 12 Μαρτίου απαντώντας σε ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη υποστηρίζει ότι με τον Μάνο Δασκαλάκη χώρισαν για δύο ημέρες λίγο πριν από το θάνατο της Ίριδας. Η 33χρονη παρουσιάζει μία σχέση που βρίσκεται σε εξέλιξη παρά τα προβλήματα, ωστόσο λίγο αργότερα μιλά για αυτή με τελείως διαφορετικό τρόπο, παρουσιάζοντας μία σχέση μονόπλευρη, που βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την οριστική λύση της…

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις ” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία».

Ο Μάνος Δασκαλάκης από την πλευρά του, αναφερόμενος στη σχέση του με την κατηγορούμενη, είχε αποκαλύψει ότι ποτέ δεν υπήρξε έρωτας μεταξύ τους.Όπως αποκάλυψε ο 30χρονος τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν λίγο πριν τον θάνατο της μικρής Ίριδας.

Η εικόνα των δυο τους να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι στο μνημόσυνο των τριών παιδιών τους προκάλεσε αίσθηση, με την 33χρονη να υποστηρίζει τότε ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο. Και ενώ η σχέση του ζευγαριού, όπως αφήνεται να εννοηθεί από τη Ρούλα και τον Μάνο έχει τελειώσει η αδελφή της 33χρονης έδινε μία διαφορετική εκδοχή, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου…

Η Ρούλα και ο Μάνος ζητούσαν επίμονα η νεκροτομή της Τζωρτζίνας να γίνει στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ερώτησης που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Ίριδας, στο επίκεντρο των συνεχών αποκαλύψεων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους βρίσκεται τόσο εκείνη όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης. Στο Live News το απόγευμα της Τετάρτης 27/4, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ζήτησαν από γιατρούς του νοσοκομείου τουλάχιστον 5 φορές να μη γίνει η νεκροτομή του παιδιού στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ήρθε στο γραφείο μας η μαμά της Τζωρτζίνας και μας ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα. Της είπαμε ότι αυτό δεν θα το αποφασίσουμε εμίς και έφυγε. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με τη διαδικασία για τη νεκροτομή του παιδιού.

Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα. Ο πατέρας ήταν εμφανώς πιο ταραγμένος από την μητέρα, την οποία όσες φορές είδα εκείνη την ημέρα ήταν ψύχραιμη».