Πάτρα: Ο κουμπάρος του Δασκαλάκη αποκαλύπτει για το μπάρμπεκιου μετά το χαμό που προκλήθηκε

«Για να αλλάξει η ψυχολογία του τον κάλεσα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο κουμπάρος του Δασκαλάκη αποκαλύπτει για το μπάρμπεκιου μετά το χαμό που προκλήθηκε

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες έπειτα από ένα ακόμα ρεπορτάζ που έφερε στο φως το Πρωινό του ΑΝΤ1, σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οι οποίοι μετά το θάνατο της Ίριδας παρευρέθηκαν σε μπάρμπεκιου, με αφορμή την Πρωτομαγιά και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο ίδιος εμφανίζεται ευδιάθετος να ψήνει με τους φίλους του.

Το T-live και η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 επικοινώνησε με έναν από αυτούς, τον κουμπάρο του 30χρονου από την Πάτρα ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με το τι συνέβη.

Οι δηλώσεις του κουμπάρου του Μάνου για το μπαρμπεκιου

«Είναι στο σπίτι μου, καταρχάς. Η φωτογραφία είναι στο σπίτι μου. Τους είχα καλέσει για την ψυχολογία τους. Να αλλάξει λίγο. Για να μην μείνουν μόνοι τους στο σπίτι. Εγώ τους είχα καλέσει» ανέφερε αρχικά ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού.

Προσπαθήσατε εκείνη τη στιγμή που βλέπουμε τον κύριο Δασκαλάκη χαμογελαστό να του φτιάξετε τη διάθεση; Του είπατε κάτι; Θυμάστε;

«Δεν θυμάμαι τώρα, κάτι τέτοιο θα ήταν. Ήρθε στο σπίτι μου. Δεν θα ήταν και κλαμένος εκείνη την ώρα, αφού ήρθε στο σπίτι μου. Άμα ήταν να κλάψει θα καθόταν στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Για να αλλάξει η ψυχολογία του τον κάλεσα, δεν τον κάλεσα για να είναι κλαμένος στο σπίτι μου. Αυτό είναι όλο. Ένα φαγητό φάγανε. Δεν κάνανε ούτε χορούς, ούτε τίποτα. Επειδή γέλασε σε μια φωτογραφία που κάτι θα του είπαμε εκεί… ή εγώ ή ο γαμπρός μου εκείνη την ώρα, πάει να πει ότι ήταν στην τρελή χαρά;».

Υπάρχει ένα hashtag στη φωτογραφία που λέει «είναι τρελός ο ψήστης»… Και εκείνη των ώρα ο κύριος Δασκαλάκης έψηνε…

«Μπορεί να είναι και για μένα, μπορεί να είναι και για τον γαμπρό μου. Πού να θυμάμαι τώρα… Μπορεί να ήταν και για τον Μάνο. Δεν ξέρω… Πού να θυμάμαι… Μαζί ψήναμε όλοι εκείνη την ώρα. Όλοι. Ένα φαγητό μεσημεριανό ήταν».

Εξώδικο από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου σε Λιάγκα και Σκορδά - Ποιος ο λόγος;

Το πρωί της Πέμπτης (28/4), ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν στον αέρα του Πρωινού πως δέχθηκαν εξώδικο από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, το εξώδικο αφορά τις ανώνυμες μαρτυρίες που προβάλλονται στην εκπομπή.

Οι δύο παρουσιαστές άλλωστε ασχολούνται ενεργά με το θέμα της Πάτρας και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ξεσπάσει για τους δύο γονείς των παιδιών.

«Δεχθήκαμε χθες μια εξώδικη διαμαρτυρία από την κυρία Ελένη Λεγάτου, είναι η μητέρα της κ. Πισπιρίγκου και από την Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της Ρούλας. Μας ζητά να πάψουμε την μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτους ανεπανόρθωτα όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή.

Δεύτερον, μας δίνουν μια προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως στο Πρωινό.

Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο.

Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπάρχουν εκπομπές που παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει και μιλάει. Σε εμάς εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.