Πάτρα: Τη στιγμή που τα χρέη του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς είναι 150.000 ευρώ κάνουν προσφορά διπλάσια τιμή για να το αγοράσουν

Το απίστευτο ποσό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Τη στιγμή που τα χρέη του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς είναι 150.000 ευρώ κάνουν προσφορά διπλάσια τιμή για να το αγοράσουν

Εκτός από την αναζήτηση των Αρχών για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και τις νέες πληροφορίες σχετικά με τα φιαλίδια από το αίμα της Τζωρτζίνας σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους ΠισπιρίγκουΔασκαλάκη στην Πάτρα.

Στην εκπομπή Το Πρωινό το πρωί της Τετάρτης 8/6 μίλησε και ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Λέων, ο οποίος ενημέρωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της σπιτονοικοκυράς

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ζητούν επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της 69χρονης και στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γυναίκες που τη φρόντιζαν. Τελευταίοι για κατάθεση θα κληθούν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Λέων, υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα και δίνουν 270.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη είναι περίπου 150.000 – 160.000 ευρώ.

«Οι συγγενείς της σπιτνοικοκυράς τα χρήματα που θα εισπράξουν από την πώληση του ακινήτου θα τα δωρίσουν σε ίδρυμα» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

«Νομίζω είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα»

Λίγες ώρες μετά καλεσμένος ήταν και ο Πέτρος Κουσουλός, ένας εκ των ανθρώπων που εδώ και καιρό ασχολείται ενεργά με τον υπόθεση της Πάτρας, και έχει συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό στην προσπάθεια επίλυσης της υπόθεσης με τα ρεπορτάζ του.

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για το θέμα καθώς θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.