«Ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο...» - Εξελίξεις στις δικαστικές περιπέτειες του Γαβαλά

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε γι ακόμη μία φορά στα δικαστήρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Lakis Gavalas
Instagram Lakis Gavalas

Δικαστικές περιπέτειες έχει ο Λάκης Γαβαλάς. Ο σχεδιαστής μόδας σήμερα (05/09) το πρωί βρέθηκε στα δικαστήρια, προκειμένου να κάνει μήνυση σε πρώην συνεργάτιδα του. Την κατηγορεί για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν είναι η πρώτη φορά, που προσφεύγει στα δικαστήρια κατά της πρώην συνεργάτιδας του. Σε πρώτη φάση η απόφαση δεν τον δικαίωσε, αλλά ο ίδιος επιμένει. Προχώρησε σε νέα καταγγελία και υποστηρίζει ότι η πρώην συνεργάτιδα του έκανε υπεξαίρεση 130.000 ευρώ, τα οποία χρησιμοποίησε για να φτιάξει πισίνα.

Η εκδίκαση και το «απόλυτο δίκιο» του Λάκη Γαβαλά

Η εκδίκαση της δεύτερης δίκης ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα η εκδίκαση αναβλήθηκε. Ο Λάκης Γαβαλάς σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι έχει απόλυτο δίκιο και το γνωρίζει όλος ο κόσμος.

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει. Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας.

Πρόσθεσε ακόμα: «Εγώ ακόμα μένω στο ενοίκιο. Ξένοι οίκοι μόδας μου εξασφαλίζουν τη ζωή μου».

Ο Λάκης Γαβαλάς στο παρελθόν είχε βρεθεί στη φυλακή για χρέη προς το Δημόσιο (Δείτε όσα είχε δηλώσει για τη φυλάκιση του).

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που φοβάται ο Λάκης Γαβαλάς

Στο site «Παραπολιτικά» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από τα βάθη της ψυχής του μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του κανάλι , για το κτίριο της Κάντζας που πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία μέσω πλειστηριασμού έναντι 9 εκατομμυρίων, το σπίτι στη Μύκονο , ενώ απαντά στο αν φοβάται το ενδεχόμενο να ξαναμπεί φυλακή.

Στο ερώτημα για το νέο του κανάλι στο Youtube, ο σχεδιαστής ομολόγησε ότι το έκανε καθώς ένιωθε περιττός στα κανάλια, επομένως ένιωσε την ανάγκη να ακούει ο κόσμος τις συμβουλές και τα αστεία του.

Παράλληλα για τη σχέση του με τη μόδα και στη συνεργασία με τον οίκο Hermes , απάντησε πως έχει αφήσει πίσω την εταιρεία Lak , ενώ αυτή τη στιγμή είναι σύμβουλος σε τρεις εταιρείες μόδας και αξεσουάρ, διδάσκει σε δύο σχολές μόδας ενώ είναι και art director στο κατάστημα που ανοίγουν στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα. Με την Hermes συνεργάζεται από το 2002 μετρώντας ήδη τρεις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες σε τσάντες.

Τόσο το ακίνητο του στη Μύκονο, όσο και αυτό στην Κάντζα πουλήθηκαν και βγήκαν σε πλειστηριασμό αντίστοιχα. Ο ίδιος δηλώνει ότι '' Ήταν σαν ένα κακό μήνυμα που το έκανε delete''.(Δείτε φωτογραφίες από την ονειρική βίλα του σχεδιαστή στη Μύκονο)

Δήλωσε συγκλονισμένος από τα καλά λόγια με τα οποία αναφέρονται οι άνθρωποι στο βιβλίο του , την αυτοβιογραφία του « Λάκης Γαβαλάς loaded» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Τέλος για το ενδεχόμενο επιστροφής στη φυλακή, σχολίασε χιουμοριστικά : Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην απιστήσω στο glamour και πέσω θύμα του κιτς, όπως πολλοί.