Στους πιο κεντρικούς δρόμους των Βρυξελλών - Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Εύας Καϊλή

Πλάνα από την πολυτελή πολυκατοικία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγες ώρες μετά την αναβολή της δίκης της Εύας Καϊλή (δείτε για πότε) η οποία κατηγορείται για εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφθοράς, η εκπομπή T-Live έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από τα ακίνητα της. Συγκεκριμένα, είδαμε πλάνα από το δεύτερο σπίτι της στις Βρυξέλλες.

Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα βρέθηκε έξω ακριβώς από την πολυτελή πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμα της.

Πρόκειται για σπίτι στην οδό Βατερλό, που είναι ουσιαστικά από τους πιο γνωστούς δρόμους της πρωτεύουσας. Μάλιστα πιθανών να είναι και δηλωμένο στο Πόθεν Έσχες. Να σημειωθεί πως το άλλο σπίτι ίσως είναι πιο νέο απόκτημα και γι’ αυτό να μην υπάρχει στο Πόθεν Έσχες.

Να σημειωθεί πως ο σύντροφός της ήδη έχει καταθέσει και τα όσα είπε είναι "φωτιά" - δείτε εδώ τι είπε.

Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της Εύας Καϊλή

Το ξέσπασμα πρώην συνεργάτιδας της

Η δημοσιογράφος Σοφία Μανδηλαρά, που ήταν πρώην συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή ξέσπασε στην εκπομπή Super Κατερίνα κατηγορώντας την ότι αλλοίωσε διαγωνισμό ώστε να προσληφθεί στενή της φίλη.

«Οι χαρακτηρισμοί – πανέμορφη, χυδαία, ξεδιάντροπη, αλαζονική, διαπλεκόμενη, βρώμικη Εύα Καϊλη – είναι δικοί μου, μια προσωπική αξιολόγηση. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί στηρίζονται σε περιστατικά τα οποία μπορώ να αποδείξω με έγγραφα και email, και με μάρτυρες. Προσπάθησε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού, για να προσλάβει μια φίλη της αδελφής της» τόνισε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Όταν ήρθε στο γραφείο η Εύα Καϊλή ήθελε να αλλάξει την ομάδα που υπήρχε ήδη προσληφθεί για να υλοποιήσει το έργο. Στα τυπικά προσόντα είχα τρεις φορές περισσότερα από εκείνη. Ήταν λυσσαλέα η προσπάθειά της να απολύσει μόνιμη υπάλληλο, γιατί της ήταν εμπόδιο. Τίποτα από όλα αυτά ήταν κρυφό. Η κα Καϊλή έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από εμένα» ξέσπασε η Σοφία Μανδηλαρά.