Τέμπη: «Τα τηλέφωνα χτυπούν αλλά...» - Δίχως τέλος το μαρτύριο των συγγενών των θυμάτων

Όλα όσα είπε στο MEGA!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Τα τηλέφωνα χτυπούν αλλά...» - Δίχως τέλος το μαρτύριο των συγγενών των θυμάτων

Για την τραγωδία που σημειώθηκε στην κοιλάδα στα Τέμπη, που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας (δείτε εδώ τις τελευταίες ταυτοποιημένες σωρούς) μίλησε ο Στέλιος Κουκαριώτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το απόγευμα της Κυριακής (5/3), ο οποίος έχασε τις δύο αγαπημένες του αδελφές.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί στην Λάρισα, πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της αδικοχαμένη, 20χρονης Κλαούντιας (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Οι δηλώσεις ενός μάρτυρα για τις δύο αδελφές του που χάθηκαν στα Τέμπη

Ειδικότερα, ο συγγενής των δύο θυμάτων του μοιραίου συρμού τόνισε χαρακτηριστικά πως «έχει γίνει η ταυτοποίηση προχθές, το πρωί για την μεγάλη μου αδελφή που ήταν 63 ετών και αργότερα το απόγευμα για την μικρή που ήταν 55 ετών.

Ήμασταν μαζί στην Αθήνα, σε μια κηδεία μιας ξαδέλφης, εγώ αναχώρησα μαζί με τον γιο μου για το Αγρίνιο όπου μένω και οι δυο αδελφές μου αναχώρησαν για την Θεσσαλονίκη. Μετά θα πήγαιναν οδικώς για την Ανδριανή Δράμας που ήταν εκεί για διακοπές γιατί ζουν μόνιμα στη Γερμανία».

«Εγώ το έμαθα αυτό, επειδή δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι, από φίλους που ζουν στη Γερμανία και έβλεπαν ελληνικές ειδήσεις. Ήξεραν ότι ταξιδεύουν οι αδελφές μου με αυτό το τρένο και με πήραν τηλέφωνο. Στην αρχή δεν μπόρεσα να το καταλάβω γιατί, την ώρα που έγινε το δυστύχημα, θα έπρεπε κανονικά το τρένο να είχε φτάσει στον προορισμό του. Αλλά μετά, όταν έψαξα περισσότερο. Είδα ότι είχε καθυστέρηση και έτσι κατάλαβα ότι ήταν δυστυχώς το μοιραίο τρένο».

«Τα τηλέφωνα και των δύο αδελφών μου χτυπούσαν, το ένα μέχρι τη μιάμιση τα ξημερώματα και το άλλο μέχρι τις τέσσερις και μισή το πρωί αλλά καμία απάντηση. Την άλλη μέρα, πρωί πρωί, ξεκίνησα με τον γιο μου και πήγαμε στη Λάρισα όπου εκεί γινόταν ο μεγάλος χαμός με όλους τους συγγενείς και τους φίλους των αδικοχαμένων και των τραυματιών.

Σκηνές που δεν μπορεί να τις περιγράψει άνθρωπος» πρόσθεσε ο Στέλιος Κουκαριώτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου τη νύχτα της Κυριακής.