Συγκίνηση στο Buckingham! Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την πιο "τρυφερή" πράξη! Ακόμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ δάκρυσε!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο Buckingham! Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την πιο

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο Buckingham με την "τρυφερή" πράξη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ! Ακόμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε και δάκρυσε!

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χρησιμοποίησε την νοηματική γλώσσα για να συγχαρεί τον τιμώμενο παρουσιαστή εκπομπών για κωφούς, Άλεξ Ντούγκουιντ!

Η μητέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πριγκίπισσα Diana, υπήρξε προστάτης της Βρετανικής Ένωσης Κωφών, ενώ η ίδια είχε θελήσει μάλιστα, το 1983, να μάθει την νοηματική γλώσσα, κάτι που το internet θυμήθηκε και συγκινήθηκε όταν είδε τον γιο της να κάνει το ίδιο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ τρυφερή πράξη

Εσείς ακούσατε τελευταία για το νέο σκάνδαλο στο παλάτι;

Συγκίνηση στο Buckingham! "Έλιωσε" η βασίλισσα Ελισάβετ με την φωτογραφία του μικρού Archie! Πως υποδέχθηκε το νέο έτος η βασιλική οικογένεια;

"Έλιωσε" η βασίλισσα Ελισάβετ και όλο το Buckingham με την φωτογραφία του μικρού Archie! Μεγάλη συγκίνηση για όλους! Πως υποδέχθηκε το νέο έτος η βασιλική οικογένεια;

To βασιλικό ζευγάρι, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, αποφάσισε να μοιραστεί με ένα βίντεο τις καλύτερες στιγμές τους για το 2019!

Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο, ήταν ο μικρός Archie, με τον μπαμπά του. Τον οποίο και κράταγε στην αγκαλιά του και θαύμαζε με λατρεία!

Η οικογένεια ζει τις πιο τέλειες στιγμές του, καθώς ο μικρός τους τους γεμίζει κάθε μέρα με χαρά και ευτυχία!

Εσείς ακούσατε για το τελευταίο σκάνδαλο στο παλάτι;

Megxit: Η πρώτη εμφάνιση Γουίλιαμ και Κέιτ μετά το σκάνδαλο στέλνει «μήνυμα» και «ντροπιάζει» Μέγκαν και Χάρι!

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ μετά το σκάνδαλο στέλνει «μήνυμα» και «ντροπιάζει» Μέγκαν και Χάρι!

Τον ρόλο του καλού ζευγαριού της βασιλικής οικογένειας θέλουν να παίξουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τους Χάρι και Μέγκαν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν σήμερα να κάνουν την πρώτη εμφάνιση μετά το ξέσπασμα του Megxit.

Το ζευγάρι πήγε στο Bradford και επισκέφτηκε μία κοινότητα που έχει ως στόχο να φέρνει κοντά παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους. Ο συμβολισμός ήταν τέτοιος που πολλοί σκέφτηκαν πως η επιλογή αυτής της επίσκεψης δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες, Γούιλιαμ και Κέιτ θέλουν να στείλουν μήνυμα ενότητας και να δείξουν ότι εκείνοι θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα μείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ως μέλη της οικογένειας αλλά και επόμενοι στην διαδοχή του θρόνου.

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε επίσης και όταν ανακοινώθηκε πως η Meghan έδωσε πληρωμένη απάντηση!