Πάολα: Έζησε «μυστήριες στιγμές» με αυτόν τον άντρα! Δείτε το πρόσωπό του, είναι κορυφαίος...

To τετ α τετ με τους δυο τους!

Πάολα: Έζησε «μυστήριες στιγμές» με αυτόν τον άντρα! Δείτε το πρόσωπό του, είναι κορυφαίος...

Η Πάολα έζησε «μυστήριες στιγμές» με αυτόν τον άντρα! Δείτε το πρόσωπό του, είναι κορυφαίος και σίγουρα θα προκληθεί σάλος! Άλλωστε τα σχόλια έχουν πάρει «φωτιά»!

H Πάολα, δε μιλά σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά της... Κάθε της κίνηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης και κάθε της εμφάνιση με άντρα... επίσης! Η τραγουδίστρια, πόζαρε μάλιστα πριν λίγο καιρό στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και έκανε χαμό.

Στο ίδιο μοτίβο είναι και η πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε ο Λευτέρης Πανταζής με την Πάολα δίπλα του. «Θεσσαλονικη σε στιγμές μυστήριες» έγραφε στη λεζάντα και τα σχόλια από πάνω ξεπέρασαν κάθε νούμερο! Δείτε την:

Πάολα: Αυτός ο άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και της φίλησε το λαιμό! Δείτε το πρόσωπό του!

Χαμός με την Πάολα! Αυτός ο άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και της φίλησε το λαιμό! Δείτε το πρόσωπό του και σίγουρα θα σας πέσουν τα μαλλιά...

Η Πάολα δεν μιλά ποτέ για τα προσωπικά της, αλλά το κοινό ενδιαφέρεται αρκετά για εκείνη.

Αυτή τη περίοδο εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και φυσικά κάθε βράδυ είναι sold out! Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της όμως, ένας άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και ξεκίνησε να της φιλά το λαιμό! Οι θαμώνες έμειναν «κάγκελο» αφού και εκείνος, είναι πασίγνωστος Έλληνας! Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο τραγουδούν μαζί!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Nα σας θυμίσουμε και την εμφάνιση του πρώην άντρα της με γυναικεία παρουσία στο πλευρό του....