Βάσω Λασκαράκη: Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα! Έβαλε τον Σουλτάτο στην κουζίνα και...

Έφτιαξαν το καλύτερο τραπέζι!

Βάσω Λασκαράκη: Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα! Έβαλε τον Σουλτάτο στην κουζίνα και...

Και όμως η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε την αγαπημένη της δραστηριότητα με όλους και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό! Έβαλε τον Σουλτάτο στην κουζίνα και "έπεσαν" με τα μούτρα στην δουλειά! Δεν θα πιστέψετε το γεύμα που έφτιαξαν!

Ως λάτρης των social media, η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει κάτι τέτοιο μυστικό και για αυτό θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το υπέροχο δείπνο με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα μάλιστα, η ίδια κατέγραψε όλη την διαδικασία από την αρχή όταν ξεκίνησαν να μαγειρεύουν, μέχρι και όταν το φαγητό ήταν επιτέλους έτοιμο, δείχνοντας σε όλους πως η σκληρή δουλειά έχει και τρομερά αποτελέσματα.

Βάσω Λασκαράκη φαγητό
Βάσω Λασκαράκη τραπέζι

Σε φωτογραφία από το παρελθόν ξανθιά την έχετε δει; Ούτε ο Σουλτάτος δεν θα την αναγνώριζε!

Βάσω Λασκαράκη: Η κουζίνα του σπιτιού της είναι όλη καφέ! Τα φαγητά στο τραπέζι «ξετρέλαναν» τον Σουλτάτο!

Η κουζίνα του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη είναι όλη καφέ και τα φαγητά που ετοίμασε και έβαλε στο τραπέζι σίγουρα «ξετρέλαναν» τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής της με την μικρή της Εύα και τον σεφ της καρδιάς της, Λευτέρη, ενώ στα επαγγελματικά της είναι πολύ καλά με την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά»!

Η Βάσω Λασκαράκη μάλιστα σήμερα έχει την ονομαστική εορτή της και δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory τα φαγητά που ετοίμασε για τους καλεσμένους της δείχνοντας μας και λίγο από την τεράστια κουζίνα της, απ' όπου και παρατηρούμε πως το καφέ χρώμα κυριαρχεί στον χώρο.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε πως έχει τέτοιο μαγειρικό ταλέντο, αλλά οι απαιτήσεις μιας μητέρας είναι πολλές επομένως η μαγειρική είναι καθημερινό κομμάτι της ζωής της! Το σίγουρο είναι ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος όταν τα δει όλα αυτά θα «ξετρελαθεί»!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βάσω Λασκαράκη κουζίνα σπίτι Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης Σουλτάτος θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο για την γιορτή της και δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του και έγραψε “Χρόνια πολλά καρδιά μου, να σε χαίρομαι.”

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βάσω Λασκαράκη γιορτή Λευτέρης Σουλτάτος

Μάλιστα η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγες ημέρες ξανά μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της για τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Βάσω Λασκαράκη: Στην κουζίνα του σπιτιού της με την Εύα! Δείτε τι έκαναν!

Στην κουζίνα του σπιτιού της με την Εύα έκατσε η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε τι έκαναν το πρωί του Σαββάτου, μαμά και κόρη.

Η ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο περνάει ξένοιαστες στιγμές μαζί της.

Το πρωί του Σαββάτου, ξύπνησαν νωρίς και άρχισαν τις δραστηριότητες, τις οποίες αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Η μικρή Εύα ζωγράφισε και η ηθοποιός την παρακολουθούσε, ενώ στην ανάρτηση της έγραψε «Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν χαλαρώνουν και μας μιλάνε πιο εύκολα;».

Βάσω Λασκαράκη κόρη Εύα