Νικολέττα Ράλλη: Έφτασε ένα βήμα πριν τον χωρισμό - Τι συνέβη;

H αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Έφτασε ένα βήμα πριν τον χωρισμό - Τι συνέβη;

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πως λίγο πριν την εγκυμοσύνη της έφτασε ένα πριν τον χωρισμό με τον σύντροφο της. Τι συνέβη όμως και πώς τελικά πείστηκαν να μείνουν μαζί;

Η γνωστή παρουσιάστρια θα φέρει σε λίγο καιρό τον καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο στον κόσμο. Λίγο πριν γεννήσει έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και είχε να πει πολλά.

«Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό» είπε για τον σύντροφο της.Τι φουσκωμένη της κοιλίτσα την έχετε δει; Αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να «λιώσει»...

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε» πρόσθεσε.

«Ο Μιχάλης θα ήθελε ένα αρχαιοελληνικό όνομα για την κόρη μας. Εγώ από την άλλη δεν θα είχα θέμα να ακολουθήσουμε την παραδοσιακή οδό και να της δώσουμε το όνομα της πεθεράς μου, που είναι Σοφία».

«Δεν το έχουμε συζητήσει αλλά δεν είμαστε κατά. Πρόταση γάμου όμως δεν μου έχει κάνει ακόμα» κατέληξε.

Το ζευγάρι όμως δεν χώρισε και η Νικολέττα Ράλλη στην εγκυμοσύνη της μαγειρεύει στον σύντροφο της

Από τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της διανύει η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια είναι πέντε μηνών έγκυος και έχουμε φωτογραφία από την κουζίνα της που μαγείρεψε για τον σύντροφο της και την ίδια, αφού οι λιγούρες δεν έχουν τέλος.

Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο. Το ζευγάρι ζει έναν όμορφο έρωτα όπου θα ολοκληρωθεί με το μωράκι τους.

Η Νικολέττα Ράλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από την κουζίνα του σπιτιού της και μας έδειξε τι μαγείρεψε για εκείνη και τον σύντροφο της.

Συγκεκριμένα έφτιαξε Fajitas το οποίο είναι Μεξικάνικο φαγητό αλλά και σαλάτα.

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Μεξικάνικο φαγητό