ΥFSF Highlights: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ο μεγάλος νικητής!

Όλα όσα έγιναν χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΥFSF Highlights: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ο μεγάλος νικητής!

Μοναδικές εμφανίσεις και μεταμφιέσεις είχαμε και χθες στο YFSF με τους παίκτες να ενσαρκώνουν, με μοναδικό τρόπο διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα Highlights της βραδιά με τις εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις και φυσικά με το πρόσωπο που κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής!

Απ'όλα είχε το μουσικό show του ANT1 με τις μεταμφιέσεις των παικτών να είναι άκρως εντυπωσιακές! Ωστόσο ένας κατάφερε να βγει ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Διαβάστε και δείτε όλα όσα έγιναν στο YFSF την Κυριακή (16/3).

Στο σημερινό επεισόδιο του YFSF, κάτι διαφορετικό περίμενε το κοινό, μιας και στη σκηνή εμφανίστηκε ένα ντουέτο το οποίο μάλιστα δε δίστασε και σχεδόν αντάλλαξε ένα καυτό φιλί επί σκηνής! Η εμφάνισή τους ήταν εκρηκτική και "τρέλανε" το κοινό!

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου εντυπωσίασαν στην σκηνή του δημοφιλούς show του Ant1, με την εμφάνισή τους ως Shawn Mendes και Camilla Cabello.

Πριν από λίγες μέρες δημιουργήθηκε στο show ένα ζήτημα με ένα ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Οι δυο τους μετέφεραν επί σκηνής όλη την ερωτική ατμόσφαιρα του τραγουδιού, και μάλιστα σε κάποια στιγμή βρέθηκαν εξαιρετικά κοντά και σχεδόν φιλήθηκαν!

Η εικόνα αυτή κέρδισε το κοινό και τους κριτές οι οποίοι τους έδωσαν εγκωμιαστικά σχόλια για το show τους.

YFSF: Ο Σάββας Πούμπουρας κατέκτησε τη σκηνή με το τραγούδι του

Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στο σημερινό show του YFSF, με τον γνωστό παρουσιαστή να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό της Δανάης Λουκάκη. Το τραγούδι της κατέκτησε τη σκηνή και ξεσήκωσε κοινό και κριτές.

Αλά «Γιάγκος» εμφανίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας στο σημερινό επεισόδιο, συνοδεύοντας τη Δανάη Λουκάκη σε μία εκπληκτική μίμηση της Σοφίας Φιλιππίδου από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο».

Έβαλε λοιπόν το μουστάκι του και ανέβηκε στη σκηνή, ξεσηκώνοντας όλο το πλατό με τον χορό και το τραγούδι, το οποίο αποτύπωσε το σκηνικό ενός βλάχικου γάμου.

Οι κριτές έδωσαν τα εγκωμιαστικά τους σχόλια στον καλεσμένο, που ήδη τραβάει τα βλέμματα με την επιτυχημένη εκπομπή του, ενώ επαίνεσαν και τη Δανάη Λουκάκη, η οποία έκανε την τέλεια μίμηση!

Δείτε το εκπληκτικό act τους:

YFSF: Ο Αλέξης Γεωργούλης ως gentleman κουβάλησε την... Μικρή Γοργόνα!

Στο σημερινό επεισόδιο του YFSF, ο Αλέξης Γεωργούλης φέρθηκε σαν ένας σωστός gentleman, και έτσι προσφέρθηκε να βοηθήσει την Μικρή Γοργόνα η οποία λόγω της ουράς της δεν μπορούσε να περπατήσει μέσα στο πλατό!

Η Κατερίνα Κουκουράκη υποδύθηκε αυτή την Κυριακή την Μικρή Γοργόνα και εντυπωσίασε τους κριτές! Όταν όμως χρειάστηκε να πάει πίσω στη θέση της, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε λόγω της ουράς που φόρεσε.

Χαμός έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στο YFSF. Δείτε εδώ μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα!

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν άφησε φυσικά την Κατερίνα να ταλαιπωρηθεί και έσπευσε να τη βοηθήσει σηκώνοντάς την στα χέρια του!

YFSF: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς

Εντυπωσιακή ήταν ακόμα μια βραδιά του YFSF, με λαμπερές εμφανίσεις για την έναρξη του show και με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν τα δυνατά τους. Ένας όμως κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής του σημερινού επεισοδίου του show μεταμφιέσεων.

Μπορεί να είδαμε πολλές μεταμφιέσεις, άλλες αρκετά αστείες, άλλες πολύ εντυπωσιακές όλες όμως άψογες, ωστόσο ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που κέρδισε τόσο τους κριτές όσο και το κοινό ήταν ένας.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Κουκουράκη, η οποία όχι μόνο υποδύθηκε την Μικρή Γοργόνα, αλλά είχε και την ευκαιρία να τη σηκώσει στα χέρια του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, και κέρδισε τόσο τους κριτές που ήταν εξαιρετικά γενναιόδωροι με την βαθμολογία τους, όσο και το κοινό που την ανέβασε σημαντικά.

Την επόμενη εβδομάδα ωστόσο θα τη δούμε σε έναν πολύ διαφορετικό λόγο, μιας και η Κατερίνα Κουκουράκη θα υποδυθεί τον Μιχάλη Βιολάρη, γεγονός που φάνηκε να την εντυπωσιάζει!