Η Νικολέττα Ράλλη δεν φοβάται να πει πόσα κιλά είναι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε το νούμερο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη δεν φοβάται να πει πόσα κιλά είναι στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένη με την εμπειρία της εγκυμοσύνης και έτσι θέλει να μοιράζεται με τους followers της όλα τα μυστικά! Μάλιστα δε φοβήθηκε λεπτό και αποκάλυψε στο Instagram πόσα κιλά είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης!

Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της στην αναμονή του πρώτου της παιδιού και αυτό φαίνεται από τις καθημερινές της αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, προκειμένου να περάσει κάπως το χρόνο της στο σπίτι, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να παίξει με τους followers της το παιχνίδι ερώτησης - απάντησης στο Instagram, με σκοπό να λύσει απορίες σε μέλλουσες μανούλες αλλά και να δώσει στοιχεία για την εγκυμοσύνη της.

Έτσι όταν ένας follower τη ρώτησε πόσα κιλά έχει πάρει, η παρουσιάστρια δε δίστασε και του είπε πως έχει πάρει συνολικά 15 κιλά, ενώ συμπλήρωσε πως πρόκειται να γεννήσει το μωράκι της τον Ιούνιο που έρχεται!

Νικολέττα Ράλλη εγκυμοσύνη

Μάλιστα η παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τι ακριβώς κάνει προκειμένου να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Πόσα κιλά είναι όμως;

Μία επόμενη ερώτηση αφορούσε το πόσα ακριβώς κιλά είναι. Ενώ μία τέτοια ερώτηση θα φάνταζε δύσκολη για κάθε γυναίκα, η Νικολέττα Ράλλη όχι απλά είπε, αλλά ανέβηκε και στην ζυγαριά προκειμένου να δείξει το νούμερο σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της, είναι 69 κιλά!

Ράλλη κιλά

Η παρουσιάστρια συνηθίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά του και έτσι πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στο να χωρίσει

«Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό» είπε για τον σύντροφο της.Τι φουσκωμένη της κοιλίτσα την έχετε δει; Αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να «λιώσει»...

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε» πρόσθεσε.