Η Νικολέττα Ράλλη μας είπε πότε θα φέρει στον κόσμο το μωράκι τη

Πλησιάζει η ώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη μας είπε πότε θα φέρει στον κόσμο το μωράκι τη

Η Νικολέττα Ράλλη και ο καλός της, Μιχάλης Ανδρούτσος θα φέρουν σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι και η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε πότε αναμένεται να γίνει αυτό.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτές τις ημέρες μένει μέσα στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την πανδημία. Άλλωστε έτσι προστατεύει και το νέο μέλος της οικογένειας που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

Όπως και πολλά άλλα πρόσωπα της showbiz, έτσι και η μελαχρινή παρουσιάστρια κάνει διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα κάνει και Q&A με τους followers της στα social media. Απαντάει δηλαδή σε ρωτήσεις που της θέτουν όσοι την ακολουθούν.

Μάλιστα σε ένα τέτοιο παιχνίδι μας είχε αποκαλύψει και πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο. Τότε η Νικολέττα Ράλλη είχε απαντήσει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στην Άννα Βίσση, όπου και είχαν πάει.

Πότε θα έρθει στον κόσμο το μωράκι της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου;

Η παρουσιάστρια λοιπόν κάνοντας Q&A κλήθηκε να απαντήσει και στο πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το μωρό της, με την ίδια φυσικά να απαντά στην συγκεκριμένη ερώτηση με πλήρη ειλικρίνεια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μονάχα μήνες, καθώς θα γεννήσει τον Ιούνιο. Να πούμε βέβαια ότι η Ράλλη δεν είναι η μόνη που απάντησε σε ερωτήσεις στα social media καθώς μια αποκάλυψη είχαμε και από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, που μας είπαν ποιος από τους δύο είπε πρώτος σ'αγαπάω.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη γέννηση μωρό