Η Νικολέττα Ράλλη έχει λιγούρες και δε διστάζει να το πει - Δείτε τι ετοίμασε

Θα θέλετε και εσείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη έχει λιγούρες και δε διστάζει να το πει - Δείτε τι ετοίμασε

Η Νικολέττα Ράλλη είναι η πιο ευτυχισμένη εγκυμονούσα, μιας και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής της. Έτσι η μέλλουσα μανούλα έχει μερικές λιγούρες και δε διστάζει να το πει στους followers της! Δείτε τι ετοίμασε και θα θέλετε και εσείς.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και αυτές τις ημέρες μένει μέσα στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την πανδημία. Άλλωστε έτσι προστατεύει και το νέο μέλος της οικογένειας που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

Δείτε τι ετοίμασε η Νικολέττα Ράλλη για τις λιγούρες της

Και ποια γυναίκα ωστόσο δεν έχει λιγουρευτεί μια λαχταριστή πίτσα πρωί - βράδυ; Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα είναι έγκυο, τότε δικαιολογείται δύο φορές! Την είδατε πρόσφατα που πόζαρε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της; Αν όχι έχουμε εδώ όλες τις φωτογραφίες...

Η ίδια πέρα από τα Q&As φροντίζει ώστε να δείξει και την διατροφή της, η οποία για να πούμε την αλήθεια μας έκανε να ζηλέψουμε, μιας και δεν είχε μόνο μία αλλά δύο πίτσες.

Νικολέττα Ράλλη λιγούρες

Πότε θα έρθει στον κόσμο το μωράκι της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου;

Η παρουσιάστρια λοιπόν κάνοντας Q&A κλήθηκε να απαντήσει και στο πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το μωρό της, με την ίδια φυσικά να απαντά στην συγκεκριμένη ερώτηση με πλήρη ειλικρίνεια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μονάχα μήνες, καθώς θα γεννήσει τον Ιούνιο. Να πούμε βέβαια ότι η Ράλλη δεν είναι η μόνη που απάντησε σε ερωτήσεις στα social media καθώς μια αποκάλυψη είχαμε και από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, που μας είπαν ποιος από τους δύο είπε πρώτος σ'αγαπάω.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη