Βάσω Λασκαράκη: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η φωτογραφία χωρίς καθόλου φίλτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Βάσω Λασκαράκη θέλησε σήμερα να γιορτάσει την Πρωτομαγιά μαζί με την οικογένειά της και έτσι δε δίστασε να ποζάρει στο φακό χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε πως μας άφησε με το στόμα ανοικτό!

Η αγαπημένη ηθοποιός περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο σπίτι και προσπαθεί να αξιοποιεί τις στιγμές της μαζί με την οικογένειά της, δηλαδή την κόρη της Εύα από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.

Από τη μέρα που τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά», πάγωσαν, η Βάσω Λασκαράκη έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και έτσι καθημερινά αποφασίζει να καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες, προκειμένου να περνάει το χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται και να μη βαριέται ούτε λεπτό στο σπίτι.

Από το μαγείρεμα με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο μάζεμα του παιδικού δωματίου με την Εύα και τα παιχνίδια στον κήπο, η Βάσω Λασκαράκη έχει βρει χωρίς αμφιβολία το ελιξήριο για να αποφύγει την πλήξη της καραντίνας.

Κάτι αντίστοιχο θέλησε λοιπόν να κάνει και σήμερα, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με την ηθοποιό να γεμίζει στην κυριολεξία το σπίτι της με λουλούδια και να φτιάχνει μαζί με την κόρη της τα πιο όμορφα μαγιάτικα στεφάνια.

Η φωτογραφία χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη με σκοπό να ευχηθεί καλό μήνα στους διαδικτυακούς της φίλους, πόζαρε χωρίς να έχει στο πρόσωπό της καθόλου μακιγιάζ και χωρίς να βάλει φίλτρα στην φωτογραφία της.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, το δέρμα της είναι πραγματικά αλάνθαστο, και η αγαπημένη ηθοποιός μοιάζει να το περιποιείται πολύ σωστά για να έχει τέτοιο απίστευτο αποτέλεσμα. Όπως και να έχει θα θέλαμε να μάθουμε κι εμείς το μυστικό της.

Βάσω Λασκαράκη χωρίς μακιγιάζ