Νικολέττα Ράλλη: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της - Που πήγε;

Θα γίνει πολύ σύντομα μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της - Που πήγε;

Που πήγε η όμορφη παρουσιάστρια που ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της; Η Νικολέττα Ράλλη θα γίνει μανούλα σε πολύ λίγο καιρό και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Χθες είχαμε την πρώτη ημέρα της σταδιακής άρσης των μέτρων και έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης και σε άλλα σημεία, αφού πλέον δεν χρειάζεται να στέλνουμε ειδικό sms για τις μετακινήσεις μας. Ωστόσο πρέπει σε ορισμένα μέρη να φοράμε υποχρεωτικά μάσκα.

Η Νικολέττα Ράλλη λοιπόν έκανε και αυτή την βόλτα της μαζί με το σκυλάκι της και είδαμε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Άλλωστε είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αισίως μπαίνει στον 8ο, οπότε θα φέρει πολύ σύντομα στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η ίδια μας είχε δείξει δε και την υπέροχη καλαθούνα που του έχε πάρει και τρελαθήκαμε.

Τώρα ανέβασε μια φωτογραφία από την βόλτα που έκανε στο Σύνταγμα και το στιγμιότυπο είναι πολύ τρυφερό, αφού το λευκό της πουκάμισο αφήνει να διαγραφεί η κοιλίτσα που "κρατά" το μωράκι της.

Τα πόσα έκλεισε η Νικολέττα Ράλλη που πήγε στο Σύνταγμα και είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της; - Είχε γενέθλια

Τα φετινά της γενέθλια ήταν πολύ ξεχωριστά, τόσο λόγω της εγκυμοσύνης της, όσο και λόγω του κορωνοϊού που μας κρατάει κλεισμένους μέσα στο σπίτι, με τη Νικολέττα Ράλλη να βρίσκει καθημερινά νέους τρόπους για να περνάει το χρόνο της στο σπίτι.

Χθες λοιπόν, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να κάνει κανονικό πάρτι, η Νικολέττα Ράλλη δεν έσβησε τούρτα αλλά ένα... καρπούζι. Το καλοκαίρι άλλωστε βρίσκεται προ των πυλών και ένα δροσερό φρούτο σαν κι αυτό είναι πάντα καλή επιλογή, καμιά φορά καλύτερη και από την ίδια τη σοκολάτα.

Η Νικολέττα Ράλλη, γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και είναι 37 χρονών. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά σαν μοντέλο. Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β' Μις Ελλάς 2005

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ, ολους για τις ευχές σας και τον καθένα ξεχωριστά! Εάν είναι κάτι σίγουρο πέρα του ότι μεγάλωσα έναν χρόνο, είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα... Να περνάτε όμορφα και υπομονή
Υγ: Υλικό από την χρόνια που πέρασε και από το σημερινό μου party, στα stories...» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο post που έκανε στο Instagram.