Νικολέττα Ράλλη: Έτσι είναι η κοιλιά της λίγο καιρό πριν γεννήσει

«Λιώσαμε» με τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Έτσι είναι η κοιλιά της λίγο καιρό πριν γεννήσει

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζεται να γεννήσει σε λίγο καιρό και με μία νέα τρυφερή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μας δείξει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλιά της και πόσο ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η Νικολέττα Ράλλη δείχνει να είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες εγκυμονούσες και όχι άδικα αφού περιμένει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Μπορεί τόσο καιρό λόγω της καραντίνας να επέλεξε να μείνει στο σπίτι, ωστόσο τώρα που βγήκαμε από τις μέρες του εγκλεισμού, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει για λίγο τις βόλτες της. Αφού λοιπόν πέρασε από το κέντρο της Αθήνας, δείτε εδώ φωτογραφίες της με το σορτσάκι, έκανε και μία βόλτα στην εξοχή.

Πόζαρε λοιπόν με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της πάνω από μερικά ανοιξιάτικα λουλούδια και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η φωτογραφία που ανέβασε, «έριξε» για τα καλά το Instagram.

Η φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με την φουσκωμένη κοιλιά της πριν γεννήσει

Ενώ λοιπό είναι έτοιμη να γεννήσει, έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο η Νικολέττα Ράλλη

Όπως αποκάλυψε λοιπόν μέσα από τις Ερωτήσεις - Απαντήσεις που έκανε στο Instagram δεν έχει ετοιμάσει και πολλά ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, όπως θα δείτε και στην εικόνα που μοιράστηκε οι κούτες είναι παντού, ενώ η ίδια είπε ότι της έχουν έρθει τα πράγματα που παρήγγειλε. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν είναι και μια υπέροχη κόκκινη καλαθούνα, την οποία και μας έδειξε.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια μας λέει ότι κατάφερε να το στήσει και ότι ευτυχώς ήρθαν όλα τα πράγματα που είχε παραγγείλει. Το καλάθι δε του μωρού είναι όντως ονειρεμένο, αφού είναι γεμάτο λουλούδια. Να σας πούμε μάλιστα ότι η όμορφη παρουσιάστρια είχε και τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες. Δεν θα πιστεύετε τα πόσα έκλεισε.

Ορίστε και οι φωτογραφίες που ανέβασε με την καλαθούνα του μωρού της

Καλαθούνα για μωρό Νικολέττα Ράλλη