Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού του MasterChef

«Βόμβα» μεγατόνων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού του MasterChef

Ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ο τελικός του MasterChef. Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται ήδη εκτός σπιτιού, ωστόσο αυτό έγινε γιατί τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και μένει ένα, το οποίο θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή. Πότε θα γίνει;

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, εκτός από 11 επεισόδια που ήταν δρομολογημένα να γυριστούν στο εξωτερικό και τελικά λόγω πανδημίας δεν έγιναν ποτέ, υπάρχει ένας φάκελος που μέσα αναγράφεται το όνομα του φετινού νικητή για το ριάλιτι.

Βέβαια, τόνισε πως ο φάκελος αυτός δεν έχει ανοιχτεί από κανέναν και θα διατηρηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να έρθει η στιγμή που πρέπει, δηλαδή το γύρισμα του τελικού. (Δείτε όσα είχε δηλώσει εδώ)

Σήμερα λοιπόν, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου.

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστή και μια χαρμόσυνη είδηση. Στο MasterChef έχουμε μια εγκυμοσύνη «βόμβα».

Η Φαίη Σκορδά έδωσε spoiler για τον νικητή του MasterChef - Όλη την αλήθεια από το Vanda's blog

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, έδωσε τον νικητή του φετινού Masterchef - δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε! Η ίδια, λοιπόν, είχε μια πληροφορία ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής!

Η αλήθεια είναι ότι με το που το είπε αυτό η Φαίη Σκορδά έπεσαν όλοι πάνω της να την φάνε και να την διαψεύσουν, όπως έγινε και στο Happy Day σήμερα το πρωί - δείτε εδώ το βίντεο! Μέχρι και η μητέρα του Βαρθαλίτη βγήκε και διέψευσε την είδηση ότι ο γιος της είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef, δείτε εδώ το βίντεο.

Αυτά λοιπόν είναι όσα έχουν γίνει. Ελάτε τώρα μαζί με μένα να μάθετε την αλήθεια. Η Φαίη Σκορδά τους έσκισε! Η κακομοίρα χτυπιέται ότι έχει δίκιο! Ακόμη και σήμερα το έλεγε στην εκπομπή της αλλά κανένας δεν την πίστευε, δείτε την δημόσια απάντησή της εδώ.

Ποια είναι η αλήθεια για το spoiler της Φαίης Σκορδά

Σταύρος Βαρθαλίτης νικητής Masterchef

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο τελικός έχει γυριστεί και σας το αποκαλύπτουμε πρώτοι εμείς εδώ στο Vanda's blog!! Δεν έχει γυριστεί όλο το επεισόδιο αλλά τα 2/3...

Συγκεκριμένα η πηγή μου λέει ότι γυρίστηκαν οι δυο δοκιμασίες με το φαγητό όπου νικητής είναι ο Βαρθαλίτης και μένει μόνο το γύρισμα για το γλυκό! Άρα όταν έδωσε η Φαίη Σκορδά την πληροφορία κάτι ήξερε...

Και τώρα πάμε και έξτρα παρασκήνιο;

Γιατί η Φαίη Σκορδά «έκαψε» το παιχνίδι την στιγμή, μάλιστα, που όπως λέει η πηγή μου έχει και άριστη σχέση με το κανάλι του Star; Διότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά διότι το Masterchef σκίζει σε νούμερα τις Άγριες Μέλισσες! Έτσι κάπως έπρεπε να σταματήσει η επέλαση και να πάρει μια ανάσα η σειρά του Ant1.

Εκτιμούν κάποια στελέχη του σταθμού ότι με τα spoiler θα σταματήσει η «καταιγίδα» στην τηλεθέαση! Χλωμό το βλέπω....