Δάκρυα χαράς για την οικογένεια της Kate Middleton - Γιορτάζει όλο το Buckingham

Βιώνουν τις πιο όμορφες μέρες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δάκρυα χαράς για την οικογένεια της Kate Middleton - Γιορτάζει όλο το Buckingham

Όλο το Buckingham γιορτάζει τις τελευταίες μέρες, για τις πολύ ξεχωριστές στιγμές που πρόκειται να βιώσει η Kate Middleton και όλη η οικογένειά της. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έκρυψε λεπτό τη χαρά της και μάλιστα, έκανε μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

H Kate Middleton αποτελεί ένα από τα πιο βασικά πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας και όχι άδικα, αφού είναι η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, και άρα η μελλοντική βασίλισσα, αλλά και η μητέρα του επόμενου στη σειρά διαδοχής, που δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα George.

Πέρα από όλα αυτά ωστόσο, η Kate Middleton είναι και μία πολύ μοντέρνα γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της, γυμνάζεται - δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμά της - και βάζει πάντα σε προτεραιότητα τα τρία παιδιά της, George, Charlotte και Louis.

Γι΄αυτό το λόγο γιορτάζει η Kate Middleton και όλο το Buckingham

Σήμερα, 22/7, ο πρίγκιπας George γιορτάζει τα 7α γενέθλιά του και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έσπευσε να του ευχηθεί. Μάλιστα, έγινε και μία ανάρτηση στο Instagram. Τη φωτογραφία αυτή τράβηξε η ίδια η Kate Middleton η οποία έχει πάθος με τη φωτογραφία και συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες τα παιδιά της σε κάθε περίπτωση.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντική μία μέρα σαν αυτή; Είναι πολύ απλό. Ο πρίγκιπας George είναι αυτή τη στιγμή τρίτος στη διαδοχή του θρόνου, μετά τον παππού του Κάρολο και τον πατέρα του William. Είναι ωστόσο κοινό μυστικό της βασιλικής οικογένειας, πως λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ο Κάρολος θα αποσυρθεί από το θρόνο και θα τον παραχωρήσει στον γιο του.

Η θέση λοιπόν του George μέσα στην οικογένεια είναι ανώτερη και από αυτή που θα είχε ο πρίγκιπας Χάρι, αν είχε παραμείνει στην "αγκαλιά" του Buckingham.

Από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες και είναι σίγουρο πως όλη η οικογένεια θα το γιορτάσει με την ψυχή της.