Επιβεβαίωσε ότι πάει ΣΚΑΪ

Έκανε την πρώτη της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επιβεβαίωσε ότι πάει ΣΚΑΪ

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, επιβεβαίωσε ότι θα πάει στον ΣΚΑΪ και έκανε την πρώτη επίσημη τοποθέτησή της για τη νέα της εκπομπή που θα ξεκινήσει με τη νέα σεζόν.

Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της και να αποκτήσει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Η επίσημη ανακοίνωσε έγινε χθες, ενώ εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν συζητήσεις για το αν τελικά πρόκειται να τη δούμε στο κανάλι του Φαλήρου. Η ίδια, με μία ανάρτησή της, μίλησε για τη νέα της αυτή αρχή και εξέφρασε τη χαρά της για τη νέα της εκπομπή.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον ΣΚΑΪ, δείτε εδώ τι συμβαίνει με το My Style Rocks.

Με αυτή την ανάρτηση επιβεβαίωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ότι πάει ΣΚΑΪ

«Εσείς που είστε πάντα πλάι μου θα μαθαίνετε πρώτοι από εμένα ολα τα νέα. Ενας νέος κύκλος ανοίγει μέσα στην καρδιά του σπιτιού,στην κουζίνα μου. Εκεί που χτυπάει και η δική μου καρδιά.

Παρέα θα μαγειρεύουμε μαζί κάθε μέρα και θα μοιραζόμαστε φανταστικές συνταγές και τα μυστικά της κουζίνας που απλόχερα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μου το ζητάτε. Όμως τώρα είναι «Ώρα για φαγητό»

Έρχεται στο @skaitv.gr και ανυπομονώ».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Και επίσημα πλέον πρόκειται να έχει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μόλις πριν από λίγα λεπτά, βγήκε η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, στο οποίο, η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα θα μοιραστεί με το κοινό τα μυστικά της.

Η αγαπημένη μαγείρισσα κάθε Eλληνίδας κι όχι μόνο, ανοίγει καθημερινά τις πόρτες της πιο πολύχρωμης τηλεοπτικής κουζίνας και μας υποδέχεται στο νέο της σπίτι.

Αποκαλύπτει τα νόστιμα μυστικά της και μας εκπαιδεύει στις καινούριες της λαχταριστές συνταγές.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκπομπή ΣΚΑΪ

Κάθε μέρα μας παρουσιάζει τρία διαφορετικά πιάτα για τους λάτρεις του φαγητού-αρχάριους και προχωρημένους- που διψούν για νέες μαγειρικές ιδέες, τεχνικές «εγγύηση», πρακτικές συμβουλές και ψαγμένους διατροφικούς συνδυασμούς… από την μαγείρισσα της καρδιάς μας.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης, ποιο πρόσωπο του MasterChef, έκλεισε με το ΣΚΑΪ.

TAGS