Βάσω Λασκαράκη: Την "τσάκωσε" ο Σουλτάτος να κοιμάται πάνω στο σκάφος

Επικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Την

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους ταξιδεύουν με το σκάφος και έτσι κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος "τσάκωσε" τη σύζυγό του να κοιμάται!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και απολαμβάνει το καλοκαίρι του. Έφυγαν για λίγο καιρό λοιπόν από την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα κομμάτι των διακοπών του στα νησιά του Ιονίου.

Πέρασαν από του Παξούς, και τώρα είναι στην Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη, δείχνει να έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και έτσι, συχνά αποκοιμιέται στο σκάφος, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης Σουλτάτος να την φωτογραφίζει και να την "πειράζει"!

“Συνέχεια… Και πλευρό άλλαξε και μαγιό άλλαξε…Όλα καλά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του, ενώ χθες την έριξε μέσα στη θάλασσα. Δείτε εδώ το επικό στιγμιότυπο.

Βάσω Λασκαράκη σκάφος

«Έμεινε» ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη φωτογραφία που ανέβασε η Βάσω Λασκαράκη πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία πάνω στο σκάφος, την οποία την είδε ο Λευτέρης Σουλτάτος και «έμεινε»!

Το ζευγάρι άφησε για λίγο καιρό την Κρήτη και έχει επισκεφθεί μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη της, τους πανέμορφους Παξούς, όπου θα περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού της.

Η Βάσω Λασκαράκη το έχει βάλει σκοπό να μην αφήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της να πάει χαμένο. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να απολαύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις στιγμές που περνάει μαζί με την οικογένειά της, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσει.

Με το που ανέβασε λοιπόν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Λευτέρης Σουλτάτος έσπευσε να της σχολιάσει με τον πιο ευρηματικό τρόπο, προκειμένου να δείξει τον ενθουσιασμό του!

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος γάμος