Λευτέρης Σουλτάτος: Έστησε σαν μοντέλο την Βάσω Λασκαράκη και την φωτογράφισε κρατώντας στα χέρια της ένα...

Έπεσαν σαν την βροχή οι αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Σουλτάτος: Έστησε σαν μοντέλο την Βάσω Λασκαράκη και την φωτογράφισε κρατώντας στα χέρια της ένα...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, έχει τεράστια αδυναμία στην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και όποτε έχει χρόνο την φωτογραφίζει στην καθημερινότητα τους. Πριν λίγες ημέρες, την έστησε σαν μοντέλο και την απαθανάτισε κρατώντας στα χέρια της ένα γεμάτο και απολαυστικό πιάτο με μακαρόνια, το οποίο έφτιαξε ο ίδιος.

Το ζευγάρι, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν σταματάει τις πανέμορφες αναρτήσεις στους λογαριασμού του στο Instagram. Σταθερό νησί που βρίσκονται είναι η Κρήτη, ενώ έκαναν και βόλτα με το σκάφος και επισκέφθηκαν πολλά μέρη.

Ωστόσο, δυο πρόσφατες φωτογραφίες της Βάσω Λασκαράκη, που τράβηξε και δημοσίευσε ο ίδιος ο Λευτέρης Σουλτάτος, έχουν κάνει χαμό στο λογαριασμό τους, από τις αντιδράσεις των θαυμαστών, οι οποίοι μιλούν για την ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια.

Ο σεφ, την φωτογράφισε με ένα πιάτο με μακαρόνια που είχε φτιάξει και όπως αποκάλυψε είναι η γευσιγνώστρια του. Δείτε ωστόσο εδώ την ηθοποιό, άβαφη με αχτένιστο μαλλί.

Βάσω Λασκαράκη: Την φωτογράφισε ο Λευτέρης Σουλτάτος να κοιμάται πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους ταξιδεύουν με το σκάφος και έτσι κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος "τσάκωσε" τη σύζυγό του να κοιμάται!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και απολαμβάνει το καλοκαίρι του. Έφυγαν για λίγο καιρό λοιπόν από την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα κομμάτι των διακοπών του στα νησιά του Ιονίου.

Πέρασαν από του Παξούς, και τώρα είναι στην Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη, δείχνει να έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και έτσι, συχνά αποκοιμιέται στο σκάφος, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης Σουλτάτος να την φωτογραφίζει και να την "πειράζει"!

“Συνέχεια… Και πλευρό άλλαξε και μαγιό άλλαξε…Όλα καλά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του, ενώ χθες την έριξε μέσα στη θάλασσα. Δείτε εδώ το επικό στιγμιότυπο.

Βάσω Λασκαράκη σκάφος