Kate Middleton: Βάζει τέλος στις φήμες για τον χωρισμό - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον William

Είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Kate Middleton: Βάζει τέλος στις φήμες για τον χωρισμό - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον William

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Kate Middleton θέλησε να βάλει οριστικά τέλος στις φήμες που την θέλουν να χωρίζει με τον αγαπημένο της σύζυγο, William. Οι δυο τους προσέφεραν στο κοινό ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο!

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 9 χρόνια και μέσα στην περίοδο αυτή, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τους «χωρίσουν». Ο William και η Kate Middleton προσπαθούν σε κάθε περίπτωση να δείξουν πως είναι αγαπημένοι και πιο δεμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι στη διάρκεια του ταξιδιού έκανε μια στάση στο παραθαλάσσιο Barry Island και διασκέδασε σ' ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο William και η Kate ήταν αρκετά ευδιάθετοι και έκαναν αστεία μεταξύ τους, ενώ σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας, η δούκισσα φαίνεται να αγγίζει τρυφερά τον σύζυγό της στην πλάτη.

Να σημειώσουμε βέβαια, πως μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, θέλει την Kate Middleton να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί. Δείτε τη εδώ!

«Κοκάλωσε» η Kate Middleton με το δώρο του William - Σάστισε όλο το Buckingham

Μία ιστορία από το παρελθόν της Kate Middleton και του William βγήκε στην επιφάνεια. Ο Πρίγκιπας αποκάλυψε πως είχε πάρει ένα πολύ παράξενο δώρο στην αγαπημένη του το οποίο την έκανε να «κοκαλώσει» όταν το είδε. Η Δούκισσα δεν ήξερε πως να αντιδράσει και όλο το Buckingham, «σάστισε»!

Μπορεί ο William να αποτελεί το απόλυτο όνειρο για κάθε γυναίκα, είναι όμως κι αυτός λίγο αδέξιος και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη γυναίκα της ζωής του. Από την πρώτη κιόλας μέρα που γνώρισε την Kate Middleton, «τρελάθηκε» και θέλησε να την κάνει δική του.

Όταν πια έγιναν ζευγάρι, ο William αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο, αλλά όπως αποδείχθηκε, η επιλογή του δεν ήταν και τόσο σωστή. Ο ίδιος μίλησε σε συνέντευξή του για την ιστορία αυτή και μοίρασε άπειρο γέλιο!

«Πήρα στην γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια κάποτε. Δεν με αφήνει να το ξεχάσω, ήταν νωρίς τη σχέση μας και πιστεύω πως έτσι την κατάφερα», είπε χαριτολογώντας ο William ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Τα τύλιξα και ήταν πολύ ωραία, προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου όταν ήταν απίθανα, έλεγα κοίτα πόσο μακριά μπορείς να δεις»!

Η Kate πάντως αντέδρασε όπως θα αντιδρούσαμε όλες μας στο περίεργο αυτό δώρο. Δεν της άρεσαν καθόλου και κοιτούσε με απορία τον τότε αγαπημένο της.