Ευχάριστη είδηση για την Πάολα μετά τα άσχημα νέα που είχαν ανακοινωθεί

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστη είδηση για την Πάολα μετά τα άσχημα νέα που είχαν ανακοινωθεί

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για την Πάολα, την οποία και αποκάλυψε η ίδια, μετά τα άσχημα νέα που είχαν ανακοινωθεί για τις live εμφανίσεις της.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετές ημέρες εκτός πίστας, επιστρέφει μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε θα βρεθεί στον Πλαταμώνα - Κατερίνης στις 5/9.

Την ανακοίνωση έκανε η Πάολα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αφίσα της συναυλίας της. Όπως ήταν επόμενο τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» σαν την βροχή.

Δείτε ωστόσο εδώ μια πολύ ευχάριστη είδηση που έγινε γνωστή και για την κόρη της.

Αυτά είναι τα άσχημα νέα που είχαν ανακοινωθεί από την Πάολα

Συνεχίζονται όπως είδαμε οι άσχημες εξελίξεις στα επαγγελματικά της Πάολα, όπως και πολλών άλλων καλλιτεχνών. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η προγραμματισμένη εμφάνιση της με τον Στέλιο Ρόκκο στην Χαλκιδική πήρε αναβολή, ενώ στη συνέχεια όπως ανακοίνωσε τελικά ακυρώθηκε, λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τα νέα μέτρα από την Κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών είναι σκληρά και θέλουν να νυχτερινά κέντρα - μπαρ, κλαμπ - στις 12 η ώρα να κλείνουν, ενώ έχουν αυξηθεί και οι έλεγχοι στα μαγαζιά για το αν τηρείται το μέτρο για τον αριθμό των θαμώνων.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συναυλίες να ακυρώνονται η μια μετά την άλλη. Καθώς και ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση.

Συνεχίζονται οι άσχημες εξελίξεις για την Πάολα

Χθες, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως και η προγραμματισμένη της εμφάνιση στην Πάργα ακυρώθηκε.

«Στην προσπάθεια του ελληνικού κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID 19 είμαστε συνεργάτες!!! Για αυτί η εκδήλωση με την Πάολα - Ρόκκο στις 13/8 ακυρώνεται! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας! Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία», γράφει η ανακοίνωση.

Να πούμε πως πολλοί καλλιτέχνες έχουν ακυρώσει εμφανίσεις τους με αποτέλεσμα να είναι ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι χρηματικά για όλους.

Πάολα ακύρωση συναυλίας