Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής στο πλευρό της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά, αλλά και του γιου τους, καθώς όπως αποκάλυψε γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ο ηθοποιός, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 και σήμερα κλείνει τα 52 του χρόνια. Από το πρωί, δεν έχει σταματήσει όπως είναι λογικό να δέχεται δεκάδες ευχές, από τους θαυμαστές του, αλλά και από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν από λίγες ώρες, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε κρατώντας την εντυπωσιακή τούρτα του, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον.

«52 χρόνια σ’ αυτόν τον κόσμο! 52 χρόνια γεμάτα αγάπη! Από τους γονείς μου, τ’ αδέρφια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, τη γυναίκα μου, τον γιο μου και φυσικά απ’ όλους εσάς! Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια (κάτι μου δίδαξαν, καλό ή κακό), όσους υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου (και την κάνουν ευτυχισμένη) και ανυπομονώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους, που κι αυτοί σίγουρα κάτι θα με διδάξουν (ελπίζω μόνο καλό)! Σας αγαπώ τόσο πολύ όσο κι εσείς!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση. Δείτε εδώ την στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής... κατέρρευσε.

Μάρκος Σεφερλής γενέθλια

Χαρμόσυνη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Μόλις σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή και την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αφορά τη νέα παράσταση στην οποία πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο Δελφινάριο.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένας άνθρωπος με τόλμη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας άνδρας με ακαταμάχητη γοητεία, ανεβαίνουν στη σκηνή και δια στόματος Μάρκου Σεφερλή, ανακοινώνουν ότι βρέθηκε επιτέλους το φάρμακο για τον Κορονοϊό, το οποίο και μοιράζεται απλόχερα από Τρίτη μέχρι Κυριακή μόνο στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Dettolμη και Γοητεία» δίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Κορονοϊός!

Τι δεν έδειξαν οι κάμερες στο ραντεβού των 6:00, με Τσιόδρα – Χαρδαλιά;

Πώς πέρασε ο Έλληνας στην καραντίνα;

Πώς μετακινήθηκε;

Γιατί οι ηλικιωμένοι δεν έλεγαν με τίποτα να μείνουν σπίτι;

Γιατί τα κατοικίδια ήθελαν να παραταθεί η καραντίνα;

Πώς θ’ απολαμβάνουμε πλέον το δείπνο μας σ’ ένα ρεστοράν με τα νέα μέτρα αποστασιοποίησης;

Πώς θα διασκεδάζουμε στα νυχτερινά μαγαζιά;

Πώς θα περνάμε ευχάριστα την ώρα μας όχι με πολύ κόσμο, αλλά «JUST THE 2 OF US»;

Μάρκος Σεφερλής νέα παράσταση

Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής.