Θέμα συζήτησης η νέα εικόνα της Kate Middleton - Έχει χάσει πολλά κιλά, μέση δαχτυλίδι πλέον

Βίντεο ντοκουμέντο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμα συζήτησης η νέα εικόνα της Kate Middleton - Έχει χάσει πολλά κιλά, μέση δαχτυλίδι πλέον

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Kate Middleton, η οποία πλέον ζει μακριά από τη Meghan Markle και τις όποιες ίντριγκες δημιουργούνται με τη συννυφάδα της. Δεν τη βλέπουμε πολύ συχνά ωστόσο λόγω της πανδημίας και των περιορισμένων εμφανίσεων που κάνει με τον πρίγκιπα William όταν όμως την απαθανατίζει ο φακός είναι απλά φοβερή, άκρως αδυνατισμένη και με μια μέση δαχτυλίδι!

Κομψή και στιλάτη όπως πάντα η Kate Middleton μας εντυπωσίασε με το look tης στην τελευταία της εμφάνιση και μάλιστα τη βρήκαμε πάρα πολύ αδυνατισμένη. Η δούκισσα του Cambridge βρέθηκε εχθές σε πάρκο του Λονδίνου, όπου και μίλησε με γονείς παιδιών για την εμπειρία τους με την πανδημία του κορονοϊού.

Οι φορές που βλέπουμε την Kate Middleton ντυμένη πιο casual είναι ελάχιστες και γι’ αυτό η εμφάνισή της αυτή μένει στην ιστορία ως μία από τις αγαπημένες μας. Μπορεί στο δίλημμα Kate –Meghan να ψηφίζουμε τη δούκισσα του Sussex, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το πόσο όμορφη και στιλάτη είναι και η σύζυγος του William. Και αυτή της η εμφάνιση στο πάρκο ήταν από τις αγαπημένες μας όντως.

Σπάνια θα τη δούμε με παντελόνι, όταν όμως επιλέξει ένα τέτοιο look είναι πραγματικά κούκλα. Η Kate Middleton, γι’ αυτήν της την εμφάνιση επέλεξε ένα παντελόνι στενό στην απόχρωση του σάπιου μήλου, με λευκό κοντομάνικο τοπ και λευκά sneakers. Και δεν ξέρουμε αν έφταιγε το παντελόνι, αλλά μέσα σε αυτό φαινόταν απίστευτα αδύνατη.

Δείτε εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις που τρέχουν όσον αφορά την δικαστική της διαμάχη με βρετανική εφημερίδα για ένα δημοσίευμα!

Kate Middleton: Έπεσε 14 κιλά στη ζυγαριά με αυτά τα 4 πιάτα

Μπορεί η Kate Middleton να έχει ένα από τα καλύτερα σώματα στην βασιλική οικογένεια, πριν από λίγο καιρό ωστόσο έκανε μία δίαιτα και κατάφερε να πέσει συνολικά 14 κιλά στη ζυγαριά, με 4 πιάτα που «ξεκλείδωσαν» το μεταβολισμό της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είναι μία γυναίκα με δυναμικό ταπεραμέντο, κάτι που οφείλεται τόσο στον χαρακτήρα της όσο και στην εμφάνισή της. Μπορεί από μικρή να είχε ωραίο σώμα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν προσπαθεί πολύ προκειμένου να το διατηρήσει.

Μπορεί ως μέλος της βασιλικής οικογένειας να μην επιδίδεται σε κραιπάλες όσον αφορά το φαγητό, ωστόσο όπως κάθε άνθρωπος έτσι και η Kate Middleton τυχαίνει να τρώει κάτι παραπάνω, ειδικά το καλοκαίρι που βρίσκεται σε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

  • Πρωινό: Μισό αβοκάντο και μια φέτα γαλοπούλα
  • Δεκατιανό: Ένα μπαστουνάκι σέλερι
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με γαρίδες ή αστακό
  • Βραδινό: Φρυγανιές με γαλοπούλα και όταν πεινάει επιλέγει ψάρι με λαχανάκια Βρυξελλών.

Kate Middleton δίαιτα

Φυσικά η Δούκισσα του Cambridge γυμνάζεται τακτικά, ξεκινώντας με 20 λεπτά διάδρομο ενώ στη συνέχεια κάνει τρέξιμο και ασκήσεις με βάρη. Με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή προσπαθεί να γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες και επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές.

Τα μυστικά της Kate Middleton για να χάνει κιλά

  • Όταν επιθυμεί ζάχαρη, φτιάχνει ένα σνακ με βατόμουρα και γάλα αμυγδάλου για να καταπολεμήσει τις λιγούρες της.
  • Της αρέσει να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί, αλλά μέχρι εκεί. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, το αλκοόλ την κάνει να νιώθει ευάλωτη, κάτι που δεν επιθυμεί.
  • Πάντα προσθέτει στα πιάτα της καυτερά μπαχαρικά, τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καίνε το λίπος.
  • Όταν θέλει να χάσει επειγόντως κιλά ακολουθεί τη δίαιτα Dukan, η οποία βασίζεται στην άπαχη πρωτεΐνη, τα φρούτα και τα λαχανικά.
  • Λατρεύει τους χουρμάδες με cottage cheese χωρίς λιπαρά, τα οποία καταναλώνει ως σνακ ή επιδόρπιο.