Mike: Ανατριχιαστική η αποκάλυψη του για την μάχη με τον καρκίνο - "Γεννήθηκα δεύτερη φορά!"

Συγκλονίζει!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Mike: Ανατριχιαστική η αποκάλυψη του για την μάχη με τον καρκίνο -

Ο γνωστός ράπερ με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, έκανε γνωστό πως το τελευταίο διάστημα έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του Mike συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους, με τον ίδιο να τονίζει πως αισθάνεται ότι γεννήθηκε για δεύτερη φορά, μετά από αυτό που του συνέβη.

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!
Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Συγκλονίζει ο Δάκης για την μάχη που έδωσε!

Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο - ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Mike.

mike καρκινος
mike γενεθλια καρκινος

Λίγα Λόγια για τον Mike

O Mike είναι τραγουδιστής άλλα και στιχουργός. Άρχισε την καριέρα του ως ράπερ και ανήκει στη νέα γενιά της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει στο ενεργητικό του μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες.

Το 2014 και συγκεκριμένα στις 13 Μαΐου, συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι, «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», στο οποίο συνεργάστηκε με την Demy. Η μουσική στο τραγούδι είναι του Δημήτρη Κοντόπουλου και οι στίχοι του Νίκου Μωραϊτη. Οι ραπ στίχοι του Mike.


Το πρώτο solo single του ήταν το τραγούδι «Εμμονή» σε μουσική του Mark Angelo και στίχους του ίδιου του Mike, το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Οκτώβρη του 2014 από την Panik Records. Ακολούθησε η συνεργασία του με την Άννα Βίσση στο remake της επιτυχίας της «Το Απόλυτο Κενό» (μουσική: Νίκος Καρβέλας στίχοι: Ναταλία Γερμανού) το οποίο κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου του 2014.

Τον Μάρτιο του 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Φύγαμε” σε μουσική του Digi και στίχους δικούς του.

Επίσης έκανε με την Ελένη Φουρέιρα το τραγούδι «Τι Κοιτάς» το οποίο είναι σε μουσική Doron Medalie και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και με τους ραπ στίχους του ίδιου του Mike. Το τραγούδι αυτό έγινε βίντεο κλιπ και κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου του 2016 από την Panik Records.

Φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το τραγούδι “Κουνελάκι” σε στίχους και πάλι δικούς του και μουσική του Digi.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις καταδύσεις από βατήρα, κατακτώντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια σε αγώνες που έγιναν σε Ελλάδα και εξωτερικό με την Εθνική Ομάδα. Ο Mike παρόλο της αγάπη του στον αθλητισμό πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο και να ασχοληθεί με την μουσική.

Οι καταδύσεις από βατήρα, του έμαθαν, να συνεργάζεται με τους ανθρώπους αλλά και να συγχρονίζεται μαζί τους για έναν τελικό στόχο.